REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Logitech“ pranešė pristačiusi žaismingą ir kūrybišką gaminių kolekciją „Logitech Fantasy Collection“.

Populiarūs bendrovės gaminiai, išpuošti įspūdingomis spalvomis ir raštais, padės susikurti kūrybišką erdvę, sakoma „Logitech“ pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„Fantasy Collection“ kompiuterio priedai bei įrenginiai išpuošti dėmesį patraukiančiomis spalvomis ir unikaliais grafiniais elementais, įkvėptais naujausių mados ir popkultūros tendencijų. Kompiuteriui skirti priedai iš naujosios kolekcijos darbo vietai suteiks išskirtinumo ir suteiks daugiau individualumo, tvirtina bendrovės atstovai.

REKLAMA

„Fantasy Collection“ populiariausiems, nebrangiems ir paprastiems naudoti kompiuterio priedams pridės žaismingumo, – „Logitech“ pranešime cituojamas bendrovės  vyresnysis viceprezidentas ir Valdymo įrenginių verslo padalinio generalinis direktorius Rory Dooley. – Išskirtinės spalvos ir faktūros aplinką padės paversti šiek tiek kūrybiškesne. Iš tokio plataus pasirinkimo tikrai galima rasti tai, kas įkvepia labiausiai“.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „Fantasy Collection“ produktai išsiskiria unikalių spalvų ir raštų įvairove, tarp kurių – tamsių atspalvių „Fleur Dark“, žydrų atspalvių „Blue Swirl“ ir rožinių atspalvių „Pink Balance“ produktų serijos.

Grakščiais detaliais raštais išpuošti mistiškieji „Fleur Dark“ serijos įrenginiai šalia kompiuterio padės sukurti rafinuotos elegancijos jausmą. Subtilaus dizaino ir klasikinių spalvų „Fleur Dark“ puikiai derės tiek su „Fantasy Collection" gaminiais, tiek su kitais „Logitech“ produktais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Logitech“ atstovų, „Blue Swirl“ serija yra tarytum kvietimas atsipalaiduoti. Asimetriški susikertantys žiedai, primenantys nukritus lašui vandens ant vandens paviršiaus pasklidusius ratilus, kviečia atsipalaiduoti ir judėti „pasroviui“. Šis ramybe dvelkiantis raštas geriausiai dera su „Peacock Blue“ serijos produktais iš „Fantasy Collection“.

„Pink Balance“ serijos produktų dizainą įkvėpė virš žiūrovų minios triukus demonstruojančių oro akrobatų judesiai. Žaismingas gaminių raštas erdvę šalia kiekvieno kompiuterio padarys nuotaikingesnę. Naudojami kartu su „Dusty Rose“ serijos gaminiais, „Pink Balance“ produktai sukuria netikėtą, įdomų stiliaus derinį.

REKLAMA

„Fantasy Collection“ siūlo platų įvairiomis spalvomis ir raštais išpuoštų „Logitech“ gaminių spektrą, tarp kurių – kompiuterio pelės, dėklai, garso kolonėlės, stovai nešiojamiesiems kompiuteriams, belaidė klaviatūra ir dėklas su aušintuvu.

„Fantasy Collection“ siūlo erdvę šalia kompiuterio padaryti kūrybiškesnę su priedais, kurių daugelis kainuoja mažiau negu 29,99 euro (apie 100 litų). Gaminių iš naujosios kolekcijos jau galima įsigyti šalies parduotuvėse, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų