REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 24 dieną 14 val. 40 min. Vilniuje, Ukmergės g., prie degalinės „Lineva“, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 6-os kuopos 1-ojo būrio vyresnysis patrulis Mark Paškevič ir jo kolega Raimundas Urbutis pastebėjo stovintį automobilį FORD PROBE ir šalia jo besisukiojantį jau iš anksčiau pažįstamą (buvo sulaikytas už administracinės teisės pažeidimus) 33 metų D. J.

REKLAMA
REKLAMA

Patrulių nuojauta kuždėjo, kad reikia patikrinti automobilį.

Apžiūrėjus transporto priemonę, po vairuotojo sėdyne aptiktas mėlynos spalvos plastikinis indas su neaiškios kilmės milteliais. Pirminiais duomenimis, apie 500 gramų, kaip įtariama, narkotinių medžiagų.

REKLAMA

Automobilio bagažinėje rasta įvairių, kaip įtariama, vogtų daiktų: trys automagnetolos, garso kolonėlės, du automobilio atstumo jutikliai, statybinių įrankių.

Įtariamasis sulaikytas ir pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną 18 val. 30 min. Ukmergės gatvėje, prie degalinės „Lineva“, patruliai pastebėjo įtartiną vaikiną, kuris, pamatęs pareigūnus, sunerimo ir bandė sprukti į lošimo automatų saloną.

REKLAMA
REKLAMA

Patruliai nusprendė jį patikrinti. Bendraudamas su pareigūnais jaunuolis jaudinosi, nerišliai atsakinėjo į jų klausimus, bandė kažką slėpti džinsų kišenėje, tačiau nepavyko – patruliai pastebėjo ir pareikalavo išsitraukti ir parodyti visus jo kišenėje turimus daiktus.

Jaunuolis bandė nuslėpti polietileninį maišelį su baltos spalvos neaiškios kilmės milteliais, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Sulaikytasis pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą.

Paaiškėjo, kad tai M. G. (gim. 1985 m.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų