REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas Australijos vyrų žurnalas „Wikileaks“ įkūrėją Julianą Assange'ą išrinko blogiausiu 2011 metų australu, praneša agentūra AFP.

REKLAMA
REKLAMA

„Galime tai sukti ir išversti kaip norime, tačiau „Wikileaks“ įkūrėjas sulaužė taisyklę, kad tai, kas yra slapta, turi likti slapta“, – taip savo sprendimą pirmadienį pagrindė „Zoo Weekly“.

REKLAMA

„Wikileaks“ praėjusiais mėnesiais paviešino slaptus JAV dokumentus apie karą Afganistane ir Irake bei slaptą amerikiečių diplomatų susirašinėjimo medžiagą.

39 metų australas Švedijoje kaltinamas dėl išprievartavimo ir seksualinio priekabiavimo. Šiuo metu jis gyvena namų arešto sąlygomis Didžiojoje Britanijoje.

Į žurnalo sudarytą blogiausių australų sąrašą pateko ir Dievas – dėl pragaištingų potvynių Australijoje. Jame tai pat atsidūrė danų princesė Mary. Ši 38 metų iš Australijos kilusi gražuolė angliškai jau kalba su danišku akcentu.

Tarp blogiausių australų yra ir vyriausybės vadovė Julia Gillard. Žurnalas kaltina ją nuo valdžios nuvertus savo pirmtaką Keviną Ruddą. Pulti savo bendražygį iš užnugario, kad gautum paskatinimą esą yra visiškai neaustrališka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų