REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir bet kuri veikla, sekas taip pat turi ypatingų tikslų. Šiems tikslams jau ne vienas milijonas metų. Jeigu mūsų kūnai nebūtų produktyvūs, visatai jie būtų visiškai nereikšmingi ir nereikalingi. Žemė – labai maža planeta palyginus su kitais kosmose esančiais kūnai, bet ji išskirtinė – joje gyvenam mes, žmonės...

Gyvybei išsaugoti ir palaikyti žmonės privalo daugintis. Tad pagrindinis sekso tikslas ir slypi tame, kad mes neturime leisti mūsų giminei išnykti. Iškart paskui minėtą tikslą seka kitas – evoliucijos proceso tęsimas dėka genų kryžminimo, biologinės rūšies tobulinimo – natūralios atrankos rezultato.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau supratot, visatos atžvilgiu mūsų kūnai – tai tik spermatozoidų ir kiaušialąsčių nešiotojai. Sperma ir kiaušialąstės, savo ruožtu, savyje kaupia ir perduoda genetinius duomenis. Tokiu būdu galima lyginti mus su pašto dėžutėmis, kurios perduoda laiškus į ateitį. Seksas – tai, kas verčia mūsų civilizaciją judėti pirmyn ir tobulėti.

REKLAMA

Ačiū Dievui, o gal dar kažkam, už tokią savotišką misiją Žemėje mes dosniai apdovanojami. Gamta, už tai, kad gauna iš mūsų vaiką, apdovanoja mus orgazmu!

Sekso rezultatas – žmoguje pabundantis noras suręsti šeimos lizdą. Žmonės stato namus, puošia juos, rūpinasi vaikais, kol jie auga – vykdo savo pagrindinę  misiją.

Seksas – tai pirmasis ir svarbiausias mūsų nemirtingumo šaltinis. Visi materialūs džiaugsmai nėra amžini. Viskas, ką sukūrė žmogus: pastatai, gamyklos, meno kūriniai, literatūros kūriniai ir t.t., bet kurią akimirką dėl tam tikrų priežasčių eiliškumo gali sugriūti ir išnykti. Tačiau mūsų vaikai, atsiradę dėka produktyvaus sekso, liks! Mūsų anūkai – mūsų vaikų vaikai, gimę dėka sekso taip pat mus atmins ir, tikėkimės, minės geru žodžiui. Mūsų palikuoniams ir paveldėtojams, ateisiantiems į Žemę po tūkstančių metų, mes būsime pasaulio kūrimo istorijos dalele, mažyte, gal nereikšminga, tačiau mes būsime, mes liksime amžinybėje!

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant visų minėtų dalykų, seksas daro mūsų gyvenimą džiaugsmingesnį bei malonesnį. Tik įsivaizduokite, kad sekso nėra (nebus). Mūsų lauktų nuobodūs ir beprasmiai vakarai/naktys – gyvenimas netektų labai svarbaus dalyko...

Apibendrinant pasakytą reikėtų pažymėti, kad seksas – tai savotiška santykių, iš kurių susideda mūsų gyvenimas, matrica: glėbiai, pykčiai, vilionės, pasidavimas, atsidavimas, bėdos ir daugybė kitų svarbių dalykų. Seksas – tai mūsų laimės šaltinis (tačiau vien seksu sotus nebūsi), o daugumai seksas – tai geriausias vaistas. Seksas suriša žmones tarpusavy. Ir, be abejo, sekso dėka mes susilaukiame vaikų.

Mums tai labai svarbu. Meilė ir gyvybė turi savo ateitį ir tęsinį. Dėka sekso gyvenimas mūsų planetoje niekada nesustos! Tik atminkit, kad seksas turi būti saugus, tad saugokitės!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų