REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per 11 tūkstančių litų praradusiai ukmergiškei ją apgavusi romų tautybės moteris grąžino pavogtus pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai sausio 17–ąją sulaikė dvi romų tautybės moteris – Marijampolės rajone gyvenančias 8 kartus teistą T. S. ir 2 kartus teistą V. B., kurios buvo įtariamos apvogusios Ukmergėje gyvenančią senutę.

REKLAMA

V. B. prisipažino apvogusi senolę.

Ikiteisminis tyrimas dėl vagystės buvo pradėtas sausio 4 dieną. Tos dienos rytą į 87–erių metų ukmergiškės namus pasibeldė jauna nepažįstama moteris. Ji prisistatė banko darbuotoja ir sakė neva bus keičiami litai į eurus, todėl būtina surašyti jų numerius.

Netrukus patikli garbaus amžiaus moteris iš įvairių slėptuvių ėmė nešti pinigus. Dalį ji laikė spintoje, 2 tūkstančius slėpė kišenėje, o 7 tūkstančius – sandėliuke, tarp žemių ir plytų. Kadangi iš sandėliuko pačiai pasiekti pinigus sunkiai vaikštančiai močiutei buvo sunku, ji „viešnią“ nuvedė ir parodė kur paslėpti.

REKLAMA
REKLAMA

Apsimetėlė iš karto ant lapuko kažką rašė, paskui čiupo visus pinigus, pastūmė šeimininkę ir išbėgo iš namo. Apvogta močiutė tepamatė, kaip nepažįstamoji su jos pinigais įšoko į kieme stovėjusią pilkos spalvos mašiną ir dingo.

Romė V. B. grąžino visus iš senolės pavogtus pinigus. Ikiteisminis tyrimas užbaigtas baudžiamuoju įsakymu ir perduotas nagrinėti rajono apylinkės teismui. V. B. siūloma skirti 2600 litų baudą.

Senolė sakė nesitikėjusi atgauti pinigus. Ji policijos pareigūnams sakė nepasitikinti bankais. Vis dėlto tyrėjams pavyko įtikinti, kad banke laikyti pinigus saugiau nei namuose. Pareigūnai nuvežė senutę iki banko, padėjo susitvarkyti finansinius reikalus, o paskui palydėjo į namus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų