REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diana Jasilionytė „Lietuvos talentų“ finale pasirinko lyrišką dainą, taip užbūrusią publiką, kad tik po poros akimirkų nuskambėjo karščiausios ovacijos. „Diana, tai yra kažkas“, – sunkiai žodžius rinko Marijonas Mikutavičius, kurio favoritė Diana buvo dar atrankose. „Man lieka tik pasidžiaugti tuo švelnumu ir tuo jauduliu, neprarask to jaudulio“, – Adolfas Večerskis.

REKLAMA
REKLAMA

Vytautas Matuzas suteikė dar vieną galimybę „Lietuvos talentų“ žiūrovams išgirsti Puff Daddy kūrinį „I'll Be Missing You“ atliktą lietuvio. „Neprisiminiau nei vieno, kuris bandęs repuoti „Lietuvos talentuose“ prilygtų tau. Tu geriausias“, – sakė Rūta Ščiogolevaitė. „O man patinka ir Vytauto pasaulėžiūra, toks turi būti nugalėtojo mentalitetas“, – gyrė vaikiną M. Mikutavičius.

REKLAMA

Šokėjai „Extreme“ – jau antrą kartą „Lietuvos talentuose“. Šiemet – jie vieninteliai šokėjai projekto finale. Jų talentu neabejoja nei vienas projekto teisėjas, o sekmadienio vakarą jie sulaukė daugybės pagyrimų.

Kristina Radžiukynaitė – dar viena „Lietuvos talentų“ finalo dalyvė. Nuostabaus balso mergina šiam vakarui pasirinko Whitney Houston dainą „I will always love you“. „Aš žinau, kaip mes dažnai keikiam mūsų lietuvišką sceną, kaip dažnai keikiam mūsų televiziją. Bet aš labai dėkingas šitai laidai už tai, kad tokie žmonės kaip tu turi galimybę būti atrasti“, – sakė M. Mikutavičius. „Visi, kas bandė atlikti šitą dainą, visi sudegė, tu vienintelė nesudegei, dėl to ir sveikinu“ -  „Kai užkulisiuose išgirdau, kad atliksi šią dainą, nustebau, nes tai sudėtingas kūrinys. Dabar, kai išgirdau tave dainuojant, galiu drąsiai pasakyti, kad nei Lietuvoje, nei užsienyje nesu girdėjusi geresnės šios dainos versijos. Tu sugebėjai padaryti ir taip, kad išliktų dainos grožis, ir padainuoti ją savitai“, – gyrė merginą R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Jurijus Veklenko „Lietuvos talentų“ finale ir vėl grojo gitara, nors Marijonas Mikutavičius tiek atrankose, tiek pusfinaliuose patarė jam jos atsisakyti. „Jurijau, pastebėjau, kad ne dėl visko šiandien buvai tikras. Be to, man Rūta sakė, kad užkulisiuose tu kalbėdamasis su moterimis visai nesi toks drovus kaip čia, scenoje“, – pastebėjo M. Mikutavičius. Tuo tarpu R. Ščiogolevaitė atrankose prisipažinusi, kad norėtų pamėginti ką nors kartu su Jurijumi sudainuoti, linkėjo vaikinui sėkmės finale.

„Bjelle ir PERU“ finale uždainavo savos kūrybos dainą „Broli“. „Aš manau, kad pasakyti ką nors blogo apie šią dainą yra tas pats, kas išeiti į mitingą Sausio 13-ąją“ – sakė M. Mikutavičius. „Neturiu nei vieno priekaišto, net norėdama prikibti nerasčiau prie ko. Aš kapituliuoju“, – pakėlė rankas R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar sykį visus klykti iš susižavėjimo privertė ir šiauliečiai „Ritmas kitaip“. Pasitelkę fantaziją ir namų apyvokos reikmenis jie įrodė, kad groti galima nors ir kibirais.

Cirko akrobatė Diana ir vėl skraidė ne „Lietuvos talentų“ scenoje, bet tiesiai virš jos. „Karolina, kai girdi tą tavo mielą kalbėseną, niekaip negali patikėti, koks žvėriukas tavyje tūno“, – sakė M. Mikutavičius.

Akordeonistas Martynas Levickis praėjusiais metais dalyvavęs „Lietuvos talentuose“ pats prisipažino, kad pasirinko pernelyg rimtą muziką. Šiemet jis pažadėjo tokios klaidos nekartoti. „Martynai, manau, kad tau pavyko, tu sugebėjai suderinti nesuderinamą – nuobodybę klasikinę ir laisvę šiuolaikinę“, – išgirdęs Martyno grojimą sakė A. Večerskis.

REKLAMA

Vaikinų ketveriukė „Kvinta“ dar nepasirodžiusi „Lietuvos talentų“ scenoje privertė klykti gerbėjas. „Kiek supratom, vyrai, ateitis priklauso ir jums“, – šypsojosi A. Večerskis. „Žaviuosi jūsų sugebėjimu per vieną sekundę atlikti 50 judesių, bet įdomu, kas bus, jeigu jums reikės atlaikyti visą koncertą“, – kvatojo M. Mikutavičius.

„Lietuvos talentų“ finale, kaip ir pusfinaliuose, teisėjais tapo projekto žiūrovai. Būtent jie sprendė, kas iš dešimtuko yra pats talentingiausias. Galiausiai, suskaičiavus visus balsus, paaiškėjo, kad daugiausiai žiūrovų balsų surinko šie trys talentai: „Bjelle ir PERU“, Martynas Levickis, Karolina. Trečiąją vietą užėmė Karolina – talentinga cirko artistė, skraidžiusi „Lietuvos talentų“ scenoje. Pirmąją vietą užėmė pergalės tikėjęsis Martynas. Tuo tarpu Balsas.lt skaitytojai sėkmę pranašavo „Bjelle ir PERU“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų