REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos karalienė Elžbieta II pakvietė Princą Williamą (28) ir jo sužadėtinę Kate Middleton (29) dalintis Bekingemo rūmais, rašo „The Sun“. Jei pora sutiks, šis 1703 metais statytas pastatas taps jų oficialia rezidencija.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, jog karalienė rūpinasi asmeniniu poros gyvenimu ir nori užtikrinti saugumą, kol pora susituoks.

Jei Princas Williamas ir jo sužadėtine Kate Middleton sutiktų su tokiu karalienės pasiūlymu, jiems atitektų atskiras pastatas, esantis viduje viso pastatų komplekso.

REKLAMA

Karalienė Elžbieta II ir Princas Philipas rūmuose reziduotų nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, o savaitgalį Princas Williamas ir Kate Middleton būtų vieninteliai karališkosios šeimos atstovai visuose Bekingemo rūmuose.

Tačiau poros draugai kalba, kad būsimieji jaunavedžiai neskuba priimti šio pasiūlymo. Jie labiau norėtų įsikurti ne tokiame formaliame bute šv. Džeimso rūmuose. Princas Čarlzas sutiko duoti leidimą renovuoti vieną iš butų šiuose rūmuose, jei pora iš šią vietą kaip savo Londono rezidenciją.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Princas Williamas dalinasi butą su savo broliu Pricu Harriu.

„Bekingemo rūmai tikrai nėra paskutinėje vietoje. Juose daug laisvos erdvės ir lengva užtikrinti saugumą. Tačiau Williams po vestuvių yra pasiryžęs gyvenimą padaryti kaip įmanoma „normalesnį“, o Bekingemo rūmai yra pernelyg pilni namų apyvokos daiktų. Tad panašu, kad jis gali pasirinkti apartamentus šv. Džeimso rūmuose“, – teigė vienas iš karališkųjų rūmų darbuotojų.

Iš karto po vestuvių pora metus daugiausia laiko praleis Šiaurės Velse, kur Princas Williams atliks karinę tarnybą.

Teigiama, kad darbo dienomis jie nuomosis Šiaurės Velse namus, kuriuose nebus jokių tarnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų