REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš kurį laiką Maskvos CSKA ekipa visomis išgalėmis savo gretose stengėsi išlaikyti vieną geriausių Europos krepšininkų Ramūną Šiškauską. Tačiau jei lietuvį dabar perviliotų kuris nors Senojo žemyno grandas, Rusijos čempionus greičiausiai apimtų palaima.

REKLAMA
REKLAMA

Finansinių problemų vis labiau slegiamam CSKA klubui R.Šiškausko kontraktas tapo tikra našta. „Armiečiai“ savo pasirodymą tęs tik šalies čempionate, o lietuvio pagalba jiems kainuos 1,5 mln. eurų. Nenuostabu, kad puolėjo sprendimas pakeisti darbovietę CSKA suteiktų finansinę laisvę. Maskviečiai už savo krepšininką neketina reikalauti jokios išpirkos.

REKLAMA

Vis dėlto, panašu, kad R.Šiškauskas yra sunkiai įkandamas ir kitiems žemyno superklubams. Vienas jų, Madrido „Real“, pastaruoju metu itin domėjosi Lietuvos krepšinio atstovu, tačiau „Karališkąjį“ klubą žaidėjas atbaido būtent dėl finansinių aplinkybių. Priskaičiavus mokesčius, per likusią sezono dalį „Real“ R.Šiškauskui turėtų sumokėti net 2 mln. eurų (400 tūkst. eurų per mėnesį, - krepsinis.net). Atrodo, kad tokiam rimtam finansiniam žingsniui nepasiruošę net išlaidauti mėgstantys „Real“ vadovai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Ispanijos žiniasklaida spėlioja, kad „Real“ visgi gali ryžtis tokiems veiksmams, bet didelių vilčių nepuoselėjama. Be to, pažymima, jog R.Šiškauskas artėja prie savo karjeros saulėlydžio ir geriausi jo metai jau praeityje.

Beje, 32 metų 198 cm ūgio „baltų Pippeną“ šį sezoną kamuoja traumos, o jo statistiniai rodikliai - prasčiausi per pastaruosius septynerius metus. Eurolygos reguliariajame sezone R.Šiškauskas vidutiniškai rungtyniaudavo po 25 minutes, pelnydavo po 7 taškus, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų