REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį, apie 10 valandą į „Tauragės kurjerį“ paskambinęs tauragiškis pranešė, kad Vytauto ir J.Tumo-Vaižganto gatvių sankryžoje (prie prokuratūros pastato) vienu metu dega ir žalias, ir raudonas šviesoforo signalai.

REKLAMA
REKLAMA

Redakcijos žiniomis, šviesoforo gedimą vairuotojai pastebėjo trečiadienio vakaro. Apie prie prokuratūros pastato susidariusią ekstremalią situaciją informavome Tauragės seniūną Virginijų Žilių.

REKLAMA

– Mūsų miesto šviesoforus prižiūri Šiauliuose įsikūrusi UAB „Eismo sauga“. Vienas šios įmonės darbuotojas gyvena Tauragėje ir pakeičia šviesoforų lemputes, pataiso nedidelius gedimus. Jei gedimas sudėtingesnis, taisyti šviesoforo atvyksta specialistų brigada iš Šiaulių. Pasiųsiu darbuotoją pažiūrėti, kas nutiko su tuo šviesoforu, jei reikės, kviesime darbuotoją, kad jį suremontuotų, – sakė Tauragės seniūnas V. Žilius.

Žalia šviesa informuoja, kad durys į prokuratūrą atviros, bet raudona šviesa perspėja, kad ten geriau neiti... (Arūno Strikaičio nuotr.)Žalia šviesa informuoja, kad durys į prokuratūrą atviros, bet raudona šviesa perspėja, kad ten geriau neiti... (Arūno Strikaičio nuotr.)

Arūnas STRIKAITIS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų