REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mažeikiuose veikiančios naftos perdirbimo bendrovės „Orlen Lietuva“ generalinio direktoriaus pavaduotoju pardavimams šią savaitę  tapo 44-erių Andrzejus Wlodzimierzas Berczakas. Jis pakeitė rugpjūčio mėnesį įmonę palikusį Jaceką Szafranskį.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis „Orlen Lietuva“ pardavimų vadovas nuo 1994-ųjų dirbo tokiose naftos produktais prekiaujančiose bendrovėse kaip „Lukoil“, „British Petroleum“ ir „Ciech Petrol“. Nuo 2001 iki dabar A.W. Berczakas buvo atsakingas už „Lukoil“ degalinių tinklo pardavimus ir plėtrą Lenkijoje, Kroatijoje ir Bulgarijoje.

REKLAMA

„Džiaugiamės, kad prie mūsų komandos prisijungė tokios aukštos kompetencijos vadovas. Esu tikras, kad jo patirtis tarptautiniame versle, pardavimų, naftos produktų rinkos, logistikos ir gamybos procesų išmanymas prisidės prie sėkmingos „Orlen Lietuva“ veiklos“, - sako Mažeikių įmonės generalinis direktorius Ireneuszas Fąfara.

A. W. Berczakas Poznanėje įgijo verslo administravimo magistro laipsnį ir baigė Ekonomikos universiteto Apskaitos ir finansų fakultetą. Be gimtosios lenkų kalba anglų, rusų, kroatų, bulgarų ir vokiečių kalbomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų