REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas „Terminatoriaus“ žvaigždei Arnoldui Schwarzeneggeriui, kuris pirmadienį pasitraukė iš Kalifornijos gubernatoriaus posto, palinkėjo kuo geriausios kloties ir sėkmės naujuose darbuose, informuoja „RIA Novosti“.

REKLAMA
REKLAMA

„A. Schwarzeneggeri, linkiu jums sėkmės naujame gyvenimo etape. Prieš akis - daug įdomios veiklos ir prasmingų darbų“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Rusijos prezidentas.

REKLAMA

Išpopuliarėjęs kaip veiksmo filmų aktorius 63 metų A. Schwarzeneggeris Kalifornijos gubernatoriumi buvo septynerius metus. Pirmą kartą į šį postą buvo išrinktas 2003 metų spalį, o perrinktas – 2006-ųjų lapkritį.

Tapęs daugiausia gyventojų turinčios valstijos gubernatoriumi A. Schwarzeneggeris žadėjo šviesią valstijos ateitį, tačiau pasitraukia iš pareigų būdamas nepopuliarus dėl didelės valstijos skolos ir aukšto nedarbo lygio.

Gubernatoriaus poste jį pakeis demokratas Jerris Brownas, kuris šias pareigas jau ėjo 1975-1983 metais.

Daugeliui kyla klausimų, ką A. Schwarzeneggeris veiks toliau. Yra keletas galimų variantų: tęsti darbą ties aplinkosaugos reformomis, rašyti autobiografiją ir grįžti į Holivudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų