REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutiniąją praėjusių metų dieną Klaipėdos apygardos prokuratūra teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl kontrabandinių cigarečių laikymo ir gabenimo.

REKLAMA
REKLAMA

Įtarimai pareikšti dviem šilutiškiams ir dviem Rusnės gyventojams. Jie kaltinami praėjusių metų gruodžio 3–iąją Briedžių saloje laikę 12 tūkst. pakelių cigarečių su Rusijos banderolėmis, kurių bendra vertė, įskaitant sumokėti privalomus mokesčius, – 78,5 tūkst. litų.

REKLAMA

Ikiteisminį tyrimą byloje atlikę Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pakrančių apsaugos rinktinės pareigūnai nustatė, jog gruodžio 3–iąją du pasieniečiai, ėję tarnybą Rusnės saloje, pastebėjo sniege žmonių pėdsakus, vedančius sienos su Rusija link. Pradėję sekti pėdsakais, pareigūnai Briedžių saloje pamatė keturis vyrus, į savadarbes roges kraunančius plastikiniuose maišeliuose supakuotas dėžes. Supratęs, kad tai gali būti kontrabandinės cigaretės, vienas iš pareigūnų įspėjo juos gultis ant žemės, o pastariesiems nepaklusus, į orą iššovė įspėjamuosius šūvius. Įtariamieji buvo sulaikyti įvykio vietoje.

Su įkalčiais sulaikyti vyrai kaltę neigė, tvirtindami, kad jie ėję medžioti briedžių, o cigarečių dėžes aptikę atsitiktinai. „Medžiotojai„ su savimi turėjo pasiėmę tik kirvį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų