REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujųjų metų išvakarėse Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje – permainos. Į stipriausių Eurolygo šešioliktuką vilniečiams patekti padėjęs vienas tituluočiausių visų laikų Lietuvos krepšininkų Šarūnas Jasikevičius palieka sostinės klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Š.Jasikevičius iš „Lietuvos ryto“ ekipos išvyksta į toje pačioje Eurolygos grupėje su vilniečiais rungtyniavusią Stambulo „Fenerbahce Ulker“ komandą. 34 metų Š.Jasikevičius tokį savo sprendimą motyvavo noru laimėti šių metų Eurolygos turnyrą. Pagal sutarimą su Vilniaus „Lietuvos rytu“, jei Šaras padeda komandai patekti į „Top 16“, jis gali pasinaudoti sutartyje numatyta sąlyga – už išpirką persikelti į kitą komandą.

REKLAMA

Šaras ilgai svarstė Stambulo komandos pasiūlymą ir galutinį sprendimą priėmė tik penktadienį vidurdienį.

„Pastarasis mėnuo Vilniuje buvo labai sunkus. Komanda buvo išbalansuota ir reikėjo daug pastangų, kad ją sutelktume. Dabar vėl važiuoju į nežinomybę, bet Stambulo „Fenerbahce Ulker“ yra viena iš Eurolygos finalo ketverto komandų“, – sakė Š.Jasikevičius.

Įžaidėjas Eurolygoje per šešias rungtynes Eurolygoje pelnydavo vidutiniškai po 7,3 taško bei atlikdavo po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Tai ne vienintelė permaina Vilniaus komandoje prieš pat Naujuosius metus. Vilniečių stovyklą papildo kontrakto su jokiu klubu iki šiol neturėjęs bronzinės Lietuvos rinktinės narys Simas Jasaitis.

28 metų krepšininkas nebus svetimas „Lietuvos ryte“ – komandoje jis rungtyniavo 2001–2006 metais. Per savo karjerą vilnietis yra rungtyniavęs Vilniaus „Sakalų“, Tel Avivo „Maccabi“, Vitorijos „Tau Ceramica“, Badalonos „DKV Joventut“ ir Stambulo „Galatasaray“ ekipose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų