• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar atkreipei dėmesį, kad kasmet prieš pat naujuosius metus dauguma merginų ir moterų mielai kuria planus ateičiai, apimančius visas gyvenimo sferas. Veikiausiai ir tu ketini pagaliau sulaukti paaukštinimo darbe, svajoji aplankyti svečias šalis, planuoji numesti keletą kilogramų ir tapti tiesiog neprilygstama. Vienintelė gyvenimo sfera, kuri praktiškai nepasiduoda planavimui – tai seksas. Vargu ar peržvelgdama 2010 metus tu skaičiuoji ir orgazmų, meilužių ar sekso eksperimentų kiekį bei ketini šiuos rodiklius padvigubinti ateinančiais metais. O vis dėlto planavimas – gana naudingas užsiėmimas. Juk kai užsibrėži aiškų tikslą – lengviau jo pasiekti.

REKLAMA
REKLAMA

Štai kodėl siūlome Naujųjų išvakarėse susidaryti sekso planą, leisiantį tau išplėsti horizontus ir užkariauti naujas aukštumas. Žinoma, siūlome tik pagrindinį modelį. Tavo reikalas – jį papildyti arba sumažinti savo nuožiūra ir taip susikurti savo unikalų sekso planą 2011-tiesiems!

REKLAMA

Sekso plano variantai

Sekso planas Nr.1: Susirasti savo svajonių mylimąjį (ar meilužį), su kuriuo seksas būtų pats įspūdingiausias ir nepamirštamas. Galbūt tokio žmogaus dar nesutikai. O gal jau gyveni su juo ne vienerius metus? Tokiu atveju vertėtų užsimoti kitais metais išvysti vienas kitą naujai, įsimylėti dar stipriau nei pirmą kartą. Tegul į jūsų miegamąjį užgriūna aistros, kokios dar nesate patyrę, lavina!

Sekso planas Nr.2: Tobulinti save ir tapti hiperseksualia gražuole. Liautis kritikavus savo kūną ir tobulinti jį ne alinančiomis dietomis, o ilgais ir aktyviais sekso žaidimais, kalorijas deginti ne minant treniruoklį, o patiriant vieną orgazmą po kito.

REKLAMA
REKLAMA

Masažas, šokiai, sauna, pasiplaukiojimai baseine – visa tai ne prievolė, o malonumai. Kurie, beje, padeda valgyti mažiau, o judėti daugiau. Todėl užteks laukti, badauti ir kentėti dėl vyrų. Geriausia meilužė – ne ta, kuri liekniausia, o ta, kuri iš sekso patiria daugiausia malonumo ir iš tikrųjų myli save!

Sekso planas Nr.3: Išplėsti savo seksualinius horizontus. Juk su metais nori nenori patenkame į seksualinę rutiną: įprasta preliudija, senos geros pozos, tos pačios vietos seksui. Pasižadėk naujaisiais metais išbandyti ką nors naujo: analinį seksą arba seksą pliaže, nešvankias kalbas lovoje arba pikantišką fotosesiją. Svarbiausia – kad eksperimentas viliotų ir tave, ir tavo partnerį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekso planas Nr.4: Liautis save lovoje lyginus su kitomis. Lyginti savo seksą su kitų žmonių meilės žaidimais tikrai kvaila. Argi galima varžytis orgazmų kiekiu ar pozų sudėtingumu? Sekso planas – tik tavo idėjos, kuriomis norėtum vadovautis ateinančiais metais, o ne akstinas su kuo nors varžytis ir konkuruoti.

Sekso planas Nr.5: Daugiau seksualinių malonumų! Jei vis dėlto tavyje gyva konkurencijos dvasia – išmintingiausia būtų varžytis pačiai su savimi: pasižadėk ateinančiais metais meilės žaidimais mėgautis dvigubai dažniau nei praėjusiaisiais, dvigubai dažniau eksperimentuoti, išbandyti daugiau naujų triukų.

Ir pabaigai – kad ir ką bepasižadėtum, linkime, kad ateinantieji metai būtų patys seksualiausi!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų