• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Žalgirio“ futbolo komandos vyriausiuoju treneriu tapo Vitalijus Stankevičius. Jis į „Žalgirį“ grįžta po 26 metų pertraukos. Puolėjo pozicijoje žaidęs V. Stankevičius „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjo 1982-1984 metais.

REKLAMA
REKLAMA

52-ejų metų V. Stankevičius treneriu dirbo Kauno „Inkaro“, „Kauno“, Kėdainių „Nevėžio“ ir „Lviv“ (Ukraina) klubuose. Pastaruosius septynerius metus jis treniravo Lietuvos jaunimo rinktinę ir buvo vyrų rinktinės trenerio asistentu.

REKLAMA

„Pasiūlymą treniruoti “Žalgirį„ gavau prieš Kalėdas. Labai nudžiugau, tai - garsi komanda, su giliomis tradicijomis. “Žalgiris„ yra vienas lyderių Lietuvoje, jis siekia aukštų tikslų. Man tai dar vienas iššūkis gyvenime. Sutikau treniruoti, nes ir pats esu žaidęs “Žalgiryje„, - sakė V. Stankevičius, kuriam talkins treneris Mindaugas Čepas. - “Žalgiris„ visą laiką turėjo savo žaidimo modelį - žaidė technišką futbolą, toks žaidimas džiugino žiūrovus. Dar Sovietų Sąjungos laikais “Žalgiris„ žaidė ne fizine jėga, o technika paremtą futbolą. Aš noriu tai pratęsti. “Žalgiris„, treniruojamas Igorio Pankratjevo, žaidė technišką, greitą, kombinacinį futbolą. Norėčiau tęsti pradėtą darbą“.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgiris“ rengtis naujajam sezonui pradės sausio 6 dieną Vilniuje.

V. Stankevičius sakė, kad „Žalgiris“ stengsis remtis vietiniais žaidėjais. „Norim, kad komandoje būtų kuo daugiau vilniečių, jie už savo miestą kovoja su dviguba energija. Bet dairysimės žaidėjų ir iš kitų miestų. Bus ir “legionierių„, nes šiuo metu sunku surasti daug gerų vietinių futbolininkų“, - teigė naujasis Vilniaus komandos strategas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų