REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grandiozinis Pirmojo Baltijos kanalo (PBK) projektas „Ledas ir liepsna“ priartėjo prie finišo linijos. Paskutinėje konkursinėje projekto laidoje Lietuvos atstovai Agnė Ditkovskytė ir Povilas Vanagas savo pasirodymu ant ledo pelnė 11,92 komisijos balsų: 5,92 balus už techniką ir 6 balus už artistiškumą. Susumavus paskutiniųjų turų rezultatus (47.69), pora atsidūrė 9-oje turnyrinės lentelės pozicijoje. Projekto laimėtojai ir dalyvių pasiskirstymas turnyrinėje lentelėje paaiškės sausio 2-osios laidoje, susumavus žiūrovų balsus ir komisijos įvertinimus.

REKLAMA
REKLAMA

Agnės Ditkovskytės ir Povilo Vanago paskutinis pasirodymas buvo atliktas pagal Bliss dainą „Wish You Were Here“. Tai buvo tarsi padėka visiems, kas rėmė šią porą. Šokis buvo lengvas ir šviesus. Deja, šokio pabaigoje Agnė pasijuto blogai ir parkrito ant ledo. Nepaisant to, kad kritimas turėjo įtakos žemesniems įvertinimams, pora vis tiek susilaukė komisijos liaupsių: „Tai įstabus pasirodymas. Jie čiuožė nuostabiai. Tai visada buvo pora, kuri labiausiai mane priartindavo prie meno“, – sakė I. Dapkūnaitė. F. Ruzimatovas, porai skyręs maksimalius balus, nematė Agnės kritimo ant ledo: „Agnės ir Povilo pasirodymai – tai mini spektakliai. Jie visada sukuria įtikinančią atmosferą ir nuotaiką, todėl visai nesvarbu nukrenta jie ar ne. Juk šis projektas nėra olimpinės žaidynės. Svarbiausia, kad jie mane emocionaliai sujaudina. Aš šią porą labai myliu ir dievinu, tad linkiu jiems pačių aukščiausių pasiekimų.“

REKLAMA

Po pasirodymo Agnė ir Povilas padėkojo visai projekto „Ledas ir liepsna“ komandai ir žiūrovams. „Buvo labai sunkių dienų, kuomet bardavomės ir net tekdavo vienas kito atsiprašinėti. Bet dažniausiai mes juokdavomės“, – apie dalyvavimą projekte kalbėjo P.Vanagas.

„Ledas ir liepsna“ savo kulminaciją pasieks ateinantį sekmadienį – sausio 2 d. 18:10 val., kuomet šventinėje laidoje „Nugalėtojų paradas“ ir paaiškės šauniausieji. Šiuo metu projekto lyderiai yra Rusijos atstovai – Aleksejaus Vorobjovo ir Tatjanos Navkos bei Lizos Arzamasovos ir Maksimo Staviskio poros. Iki sausio 2 d. „Ledas ir liepsna“ žiūrovai gali balsuoti už mylimiausius dalyvius, taip išrinkdami laimėtojus, kurie bus paskelbti, susumavus žiūrovų balsus ir komisijos narių įvertinimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų