REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krikščionių partijoje – jau virš 10 000 narių

Pavasarį pradėjusi išvykų turą „Už protingą Lietuvą“, Krikščionių partija aplankė daugumą šalies miestų ir rajonų ir per nepilnus metus narių gretas padidino 7 kartus. Šiais metais į partiją įstojo beveik 9 tūkstančiai naujų narių, kurių dauguma atstovauja jaunesniąją kartą ir ankščiau nepriklausė jokioms partijoms. Baigiantis metams, Krikščionių partija vienija 10 200 narių ir toliau sparčiai auga.

REKLAMA
REKLAMA

Krikščionių partijos pirmininkas Gediminas Vagnorius teigia, kad „bendrapartiečių gretos gausėja daug sparčiau nei tikėtasi, nes daugelis aktyvių piliečių ieško konstruktyvios alternatyvos valdančiajai Tėvynes Sąjungai, kurios vadovai nusigręžė nuo paprastų gyventojų ir išsižadėjo centro dešinės partijos vertybių“.

REKLAMA

Centrines būstines vadovo Arnoldo Žvyko nuomone, „susidomėjimas šia nauja politine jėga ypač išaugo po to, kai Partija parengė ir pateikė dabartinei neveikliai Vyriausybei konkrečią Lietuvos ekonomikos gelbėjimo programą ir neatidėliotinų antikrizinių veiksmų planą, kuris vėliau atsispindėjo ir kitų Seimo opozicinių frakcijų pasiūlytose programose. Anot jo, „dauguma žmonių palaiko Krikščionių partijos vadovybės pasiūlytą ekonomikos gaivinimo priemonįų paketą, kaip alternatyvą nuo tiesioginių pareigų bėgančiai A. Kubiliaus Vyriausybei, kuriai tenka atsakomybė už trečdalio valstybės iždo pajamų praradimą ir katastrofišką valstybės praskolinimą, keleriopai išaugusį nedarbą ir masinę darbščiausių žmonių emigraciją bei nacionalinio kapitalo bėgimą iš šalies“.

„Valdantieji šalį įstūmė į gilią ekonominę ir finansinę duobę. Lietuvai reikalingos skubios ir protingos ekonominės permainos, tačiau tai imanoma pasiekti tik su platesne piliečių parama“, – sako Krikščionių partijos pirmininkas Gediminas Vagnorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų