REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gruodžio 13–15 dienomis Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai vykdė tęstines tikslines policines priemones, skirtas mažinti narkotinių ir psichotropinių medžiagų pasiūlą Vilniaus mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaikyti 5 asmenys.

Du iš jų įtariami prekyba narkotinėmis medžiagomis Vilniaus čigonų tabore, vienas asmuo, policijos žiniomis, jiems talkininkavo.

REKLAMA

Kiti du, įtariamai susiję su neteisėta narkotikų apyvarta, yra gerai žinomi policijai ir buvo paieškomi dėl įvykdytų neteisėtų veikų.

Surinkus pakankamai įrodymų, dviems čigonų tabore narkotikais prekiavusiems asmenims skirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Šiomis dienomis Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai baigė ir kaltinamajam aktui surašyti perdavė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėtos prekybos narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis dideliais ir labai dideliais kiekiais (LR BK 260 str. 2 ir 3 d).

REKLAMA
REKLAMA

Narkotikų platinimu įtariami I. A. (gim. 1983 m.) ir K. L. (gim. 1975 m.).

Dėl prekybos psichoaktyviomis medžiagomis Vilniaus Kalvarijų turgavietėje jie buvo sulaikyti šių metų rugsėjo 7 d.

I. A. pareigūnus nustebino lakia vaizduote atrandant naujus narkotikų perdavimo būdus. Narkotikus jis meškere nuleisdavo iš antrojo gyvenamojo namo aukšto, tokiu pat būdu paimdamas pinigus; narkotikų platinimą Kalvarijų turgavietėje dangstė teisėta prekyba vaisiais ir daržovėmis.

Pas įtariamuosius aptiktas ir išimtas itin platus psichoaktyvių medžiagų spektras – metadonas, piperazinas, heroinas, metamfetaminas, mefedronas, kanapės ir jų dalys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų