• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiniasklaidos holdingas „Baltic Media Alliance“ (BMA) ir organizacija „Caritas“ pristato šventinę paramos akciją „Padovanok gerumo snaigę!“. Organizatoriai kviečia vaikus ir jų tėvelius iškirpti popierinę snaigę ir paruošti dovanėlę meilės ir šilumos stokojantiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA

Dovanėles ir popierines snaiges prašoma atnešti į vieną iš prekybos tinklo „Čia“ parduotuvių visoje Lietuvoje. Suneštos dovanėles bus perduotos organizacijai „Caritas“, o ši jas išdalins vaikams ir šeimoms, kuriais rūpinasi. Pati kūrybiškiausia šeima už popierinę „Gerumo snaigę“ bus apdovanota poilsine kelione į pasirinktą šalį. Akcija vyks iki šių metų gruodžio 30 d.

REKLAMA

Akcijos partneriu ir paramos skirstytoju tapo organizacija „Caritas“, vienijanti 7 vyskupijas visoje Lietuvoje. „Caritas“ vykdo humanitarinę, socialinę veiklą ir padeda visiems vargstantiesiems. Organizacija kovoja prieš skurdą, atskirtį, netoleranciją ir diskriminaciją.

„Mums ši akcija yra apie viltį – viltį vaikams, viltį šeimoms ir viltį mums“, – sakė Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“ direktorius Linas Kukuraitis. „Šeimų ir net mažų vaikų, kurie pas mus ateina paramos, akyse labai dažnai jau nematyti vilties ir tikėjimo, kad jie kažkam rūpi. Todėl tokios akcijos ir į jas įsitraukiančių žmonių gerumas dovanoja viltį. Svarbu ir tai, kad kartu su dovanėle vaikams bus padovanotos ir kitų vaikų bei šeimų sukurtos popierinės snaigės kaip kruopštumo, trapumo ir meilės artimui simbolis“.

REKLAMA
REKLAMA

Po ypač sėkmingos ir ne vieną širdį sušildžiusios pirmosios „Gerumo snaigės“, šiemet akciją vykdoma ne vien tik Vilniuje. BMA ir prekybos tinklas „Čia“, snaiges ir dovanėles vaikams kviečia atnešti į vieną iš 128 parduotuvių visoje Lietuvoje.

„Prekybos tinklas „Čia“ džiaugiasi galėdamas prisidėti prie šios akcijos bei padėti surinkti kalėdinių dovanų vaikams ir šeimoms, kuriems tai gali tapti vienintele šventine dovanėle. Taip pat siekiame ugdyti šeimyninį bendruomeniškumą, skatindami šeimas kurti popierines snaiges ir ruošti dovanėles kartu“, – sakė prekybos tinklo „Čia“ projekto vadovas Vytautas Oleškevičius. „Jaučiame socialinę atsakomybę ir siekiame suteikti nors kruopelytę džiaugsmo likimo nuskriaustiems mažiesiems“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pačiai kūrybiškiausiai šeimai kelionių organizatorius „Tez tour“ padovanos kelionę į pasirinktą šalį. „Džiaugiamės jau antrą kartą galėdami prisidėti prie šilumą ir nuoširdumą dovanojančios akcijos, taip pat labai skatiname visus nelikti abejingais bei pasidalinti savo kalėdiniu džiaugsmu ir žmogišku artumu “, – teigė „Tez tour“ rinkodaros vadove Irma Korsakaite.

Padovanoti „Gerumo snaigę“ BMA kviečia jau ne pirmą kartą. Prieš metus „Gerumo snaigėmis“ džiaugėsi ir pačią „kalėdiškiausią“ iš jų rinko Vilniaus SOS vaikų kaimo globotiniai. Jiems perduota daugiau kaip 200 vos per 2 savaites vilniečių suneštų dovanėlių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų