REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laikas taip sparčiai bėga, kad dar neseniai spardę rudeninius lapus šiandien jau mąstome, kur praleisime Kalėdas ir kaip sutiksime Naujuosius metus. Balsas.lt siūlo senus metus palydėti ir Naujuosius sutikti ypatingame naujametiniame „Silence Family“ koncerte „Silence Circus“.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis ir gausiausias naujametinio karnavalo veiksmas gruodžio 31-ąją vyks „Balsas.lt“ klube „Forum Palace“ rūmuose. Klubo arenoje viena po kitos pasirodys dresiruotos, bet vis dar nesutramdomos balso artistės, o Naujųjų metų proga suskambės kanadiečių grupės „Junior Boys“ DJ setas.

REKLAMA

Viena už kitą dailesnes natas suokdamos koncertuos ilgametė liūtų hipnotizavimo čempionė Giedrė iš „Empti“ artistų giminės ir per pusę magų nuolat pjaustoma dama Monika Liu. Nuo meilės ištroškusių gerbėjų cirko princeses saugos ir muzikinį pagrindą joms garantuos elektroninių balandžių dresuotojai Mario Basanov ir Vidis. Įrašais čia žongliruos ir diskotekų pjovėjų komandos „Metal on Metal“ atstovas Manfredas.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunuolius vaidinantys subrendę vyrai, gausybės hitų jaunam ir senam, reiveriui ir rokeriui autoriai – kas? „Junior Boys“. Iš Kanados kilusios ir visame pasaulyje mylimos grupės DJ setas taps svarbiausiu puotos akcentu, o užsienietiško ryškumo burtai cirko arenoje sklis eklektiškos elektronikos įrašų pagalba.

Norite visą tai pamatyti savomis akimis? Tuomet pasiklausykite kūrinio, kurį rasite iš karto po šiuo straipsniu. Dainą atlieka Mario Basanov ir Vidis su Giedre. Neatskleisime jums tikrojo dainos pavadinimo, kadangi visi, norintys savo akimis pamatyti įspūdingą, turėtų pasiklausę dainos sugalvoti jai naują „vardą“. Išradingiausiojo lauks prizas – kvietimas dviems Naujuosius metus sutikti kartu su „Silence Family“.

Savo siūlomus pavadinimus dainai siųskite iki gruodžio 28 dienos elektroniniu paštu konkursas@balsas.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės ir kontaktinio telefono numerio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų