REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje katinas vardu Džindžeris netyčia iškvietė policiją. Svonsio (Swansea) mieste Velse gyvenančiam pensininkui dėstytojui Hovardui Mosui (Howard Moss) priklausantis katinas užmigęs ant telefono stalelio letena netyčia surinko pagalbos tarnybos numerį 999 ir operatorė nusprendė nusiųsti pareigūnus į vyro namus, rašo britų dienraštis „The Daily Mirror“.

REKLAMA
REKLAMA

Kai policininkai atvažiavo prie H. Moso namų, buvo maždaug pusė trijų nakties. Pareigūnai ėmė skambinti į duris, po kelių minučių jas atidarė pats apsimiegojęs šeimininkas. Policininkams paklausus, kas atsitiko ir ar nereikia pagalbos, namo šeimininkas ne iš karto suprato, kodėl atvažiavo policija. H. Mosas sakė miegojęs ir nesuprantąs, apie ką kalbama. Pareigūnai dėl viso pikto apžiūrėjo vyro namus ir ant telefono staliuko rado miegantį katiną.

REKLAMA

Pasirodo, telefono ragelis nuslydo nuo aparato ir Džindžeris, netyčia suspaudęs telefono mygtukus, iškvietė pareigūnus. Įsitikinę, kad pagalbos nereikia, pareigūnai išvažiavo.

H. Mosas sako, kad Džindžeris jo namuos gyvena jau 12 metų ir visuomet buvo labai draugiškas katinas. Kartu su Džindžeriu dėstytojo namuose gyvena dar du katinai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų