REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Stilistas Mantas Petruškevičius ketvirtadienį surengė prabangų kalėdinį vakarėlį, į kurį susirinko didžiulis lietuvos įžymybių būrys.

REKLAMA
REKLAMA

Į Vilniuje įsikūrusį „Nijolės“ kailių salone, kur vyko puota, susirinko dizaineriai Ramunė Piekautaitė, Aleksandras Pogrebnojus,  Egidijus Sidaras, verslininkai Kęstutis Verslovas, Laimutis Pinkevičius, Irena Marozienė, Irena Matijošaitienė, Alma Latvytė, politikų žmonos Jolanta Paulauskienė, Eirida Daukšienė, stilistė ir televizijos laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė, daininnkė Elena Puidokaitė-Atlanta, manekenė Asta Valentaitė, buvusio prezidento Rolando Pakso dukra Inga su vyru Aivaru Stumbru ir daugelis kitų.

REKLAMA

Svečiai buvo vaišinami juodaisiais ikrais ir šampanu, vėliau buvo patiekta jūros gėrybių.

Vakaro metu buvo demonstruojami modeliai iš  naujausios „Nijolės“ rudens-žiemos 2010-2011 kolekcijos.

Nors M. Petruškevičius ir apgailestavo, kad dėl subjurusių orų negalėjo atvykti kai kurie svečiai, o dalis drabužių kolekcijos taip ir nepasiekė salono, tačiau į renginį susirinkusiesiems tai nuotaikos nesugadino: jie noriai mėgavosi prabangiomis vaišėmis ir įspūdingu mados šou.

Beje, prieš renginį sklandė kalbos, kad M. Petruškevičiuspraneš apie būsimą savo televizijos projektą, tačiau jis buvo paliktas po paslapties skraiste.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų