• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teorinės žinios - menkas bagažas, jei nėra galimybės jų naudoti praktikoje. Progą pasitikrinti savo sugebėjimus pateikia Vilniaus universiteto Studentų atstovybės Ekonomikos fakulteto jau devintą kartą rengiamas tarptautinis studentų verslumo konkursas “Entrepreneurship Competition Vilnius 2011" (ECV'11).

REKLAMA
REKLAMA

Projektas vyksta anglų kalba. Studentai čia gali panaudoti savo teorines žinias ir loginį mąstymą dirbtinėje verslo aplinkoje. Konkurse kviečiami dalyvauti geriausi verslo ekonomikos ir įvairių sričių vadybos studentai iš visos Europos.

REKLAMA

Iki prizo - 3 žingsniai

Konkursas organizuojamas trimis etapais.

Pirmasis etapas vyksta nuo gruodžio 1 dienos iki sausio 31 dienos. Komandos, sudarytos iš keturių dalyvių, turi registruotis adresu http://www.ecvilnius.com, siųsti komandų aprašymus, CV ir motyvacinius filmukus, kuriuos vertins speciali komisija. Projekto komisijos nariais jau yra buvę finansų ministrė Ingrida Šimonytė, Seimo narys Petras Auštrevičius, MTV vadovas Baltijos šalims Marius Veselis, Lietuvos laisvosios rinkos instituto prezidentė Rūta Vainienė, “KPMG Baltics" įmonių finansų vadybininkas Darius Klimašauskas, nekilnojamojo turto specialistas Marius Savickas ir daugelis kitų žinomų Lietuvos verslo bei politikos atstovų.

REKLAMA
REKLAMA

Antrasis etapas prasideda vasario 1 dieną. Komandoms yra nusiunčiamos atvejo tyrimo užduotys - su verslu susijusi problema, kurią reikia išanalizuoti, o rezultatus atsiųsti iki vasario 10 dienos. Atvejo tyrimo užduotis vertina kompetentinga komisija. Iki vasario 21 dienos atrenkama dvylika geriausių komandų, kurios patenka į finalą.

Dalyviai, patekę į trečiąjį etapą - finalą, kovo 2 dieną kviečiami į Vilnių varžytis dėl geriausios komandos vardo. Čia imituojama reali verslo rinka, kurioje komandos varžosi kaip tikros įmonės. Kitą dieną dalyviai turi per keletą valandų išanalizuoti finalinę atvejo tyrimo užduotį ir vėliau ją pristatyti komisijai. Galiausiai, susumavus visus rezultatus, kovo 5 dieną nugalėtojų komanda apdovanojama rėmėjų įsteigtais prizais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ateities indėlis

Konkursas kiekvienam dalyviui suteikia neįkainojamos patirties. Pirmiausia studentai susipažįsta su talentingais būsimais vadybininkais ir ekonomistais iš visos Europos. Taip pat šiame konkurse atliekamos praktinės užduotys, kurių trūksta aukštosiose mokyklose. Kiekvienas studentas turi galimybę parodyti savo sugebėjimus ir tobulinti vadovavimo įgūdžius, būtinus versle. O svarbiausia, kad šis projektas - reikšmingas indėlis į studento ateitį, juk dalyvius vertins politikos ir verslo pasaulio atstovai.

Tad jei norite panaudoti per studijas įgytas žinias praktiškai, užmegzti ryšius su studentais iš kitų šalių, universitetų ir pasisemti neužmirštamos patirties - suburkite keturių žmonių komandą ir registruokitės http://www.ecvilnius.com. Siųskite mums savo komandos aprašymus, CV bei motyvacinius filmukus iki sausio 31 dienos, o tada, patekę tarp 12 geriausių Europos komandų, laukite tolesnių nurodymų ir užduočių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų