REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nelaimė kelio Tauragė – Šiauliai 73-ajame kilometre, apie 20 kilometrų nuo Šiaulių, įvyko 16.45 val.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos pareigūnų žiniomis, 36 m. tauragiškė, vairuodama automobilį „Volkswagen Passat“, nepasirinko saugaus greičio ir išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą.

REKLAMA

Priešingos krypties eismo juostoje volksvagenas trenkėsi į autobusiuką „Citroen Jumper“, kurį vairavo 29 m. Kauno rajono Domeikavos gyvenvietės gyventojas.

Po smūgio autobusiukas nuvažiavo nuo kelio ir apvirto ant šono, o „Volswagen Passat“ grįžo į dešinę eismo juostą, kur į jį trenkėsi iš paskos važiuojantis „Audi A6“, vairuojamas 22 m. vyro.

Per avariją sunkias traumas patyrė volksvagenu važiavusi tauragiškių šeima. Iš visiškai sumaitoto „Volkswagen Passat“ policijos pareigūnų ištraukta 11 m. mergaitė dėl galvos traumos ir stuburo lūžimo gydoma Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikos intensyvios terapijos skyriuje.

REKLAMA
REKLAMA

Volksvagene prispaustus mergaitės motiną ir greta jos sėdintį 38 m. vyrą iš mašinos išlaisvino ir medikams perdavė ugniagesiai gelbėtojai. Automobilio vairuotoja dėl dešiniojo žasto ir dilbio lūžimų bei galvos smegenų sukrėtimo gydoma Šiaulių ligoninės neurochirurgijos skyriuje. Nukentėjęs keleivis dėl galvos traumos paguldytas į Šiaulių ligoninės chirurginę reanimaciją.

„Audi A6“ keleiviui 27 m. šiauliečiui ir „Citroen Jumper“ vairuotojui dėl patirtų sužalojimų taip pat prireikė medikų pagalbos. Šie nukentėjusieji, suteikus būtinąją medicinos pagalbą, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Dėl avarijos Šiaulių rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. Iš automobilių vairuotojų paimti kraujo mėginiai. Ištyrus šiuos mėginius paaiškės, ar jie vairavo blaivūs.

Sidas AKSOMAITIS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų