REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maistinė soda – puikus produktas, kuriuo galima pigiai, bet efektyviai prižiūrėti veidą, kūną bei plaukus. Šiuolaikinė moteris ras daug galimybių, kur galima panaudoti maistinę sodą.

REKLAMA
REKLAMA

Šveičiamasis kremas

Įdėkite žiupsnelį sodos į naudojamą veido prausiklį arba gelį. Juos galima sumaišyti delne, kad imtų putoti ir tada lengvais delnų judesiais ištepkite veidą. Kelias minutes veidą pamasažuokite, po to nuplaukite drungnu vandeniu. Toks mišinukas, valydamas odą nuo apmirusių ląstelių ir atverdamas veido odos poras, padarys ją lygią bei švelnią. Šis receptas puikiai tiks jautriai bei linkusiai į sudirginimus odai.

REKLAMA

Inkštirams gydyti

Prausimasis šiltu sodos skiediniu padeda odai, linkusiai į inkštirus. Mišinys sausina odą, mažina uždegimą ir sudirginimus. Ant atskirų stambių inkštirų galima uždėti košelę iš sodos ir palikti ją kelioms valandoms.

Kaukės probleminei odai

Sumaišykite 2 šaukštus miltų (kvietinių, avižinių) arba krakmolo su 1 arbatiniu šaukšteliu valgomosios sodos. Praskieskite mišinį šiltu vandeniu, kol susidarys vientisa košelė. Užtepkite šią kaukę ir švelniais judesiais masažuokite nuvalytą veidą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų