REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Air India“ lėktuvas vos nenukrito, antrajam pilotui besitaisant kėdės padėtį  užkliudžius vairalazdę, rašo „news.com.au“.

REKLAMA
REKLAMA

Lėktuvu skrido daugiau nei 100 keleivių.

Nelaimė nutiko kuomet lėktuvo kapitonui nuėjus į tualetą. Bandydamas pakeisti kėdės padėtį antrasis pilotas užkliudė vairalazdę ir lėktuvas ėmė skrieti žemyn. Tuo metu autmatiškai užsirakino ir pilotų kabinos durys. Panikos priepuolio apimtas pilotas nesugebėjo jų atidaryti ar reaguoti į skambučius į kabiną.

REKLAMA

Laimei, kapitonas atvėrė duris pasinaudojęs atsarginiu kodu ir sugebėjo suvaldyti lėktuvą. Tiesa, jo pastangas apsunkino besipriešinantis ir nesivaldantis antrasis pilotas: teigiama, jog kol vyrui pavyko įsiveržti į kabiną lėktuvas nukrito daugiau nei 600 metrų. Dar dvigubai tiek jis prarado, kol pilotas suvaldė savo padėjėją.

Lėktuvui pradėjus kristi keleiviai puolė į paniką, kabinoje skraidė tuo metu pateikiami gėrimai. Laimei, niekas nebuvo sužeistas.

Prieš kelias dienas kitas „Air India“ lėktvuas nukrito šalies vakaruose. Dėl 158 žmonių žūties kaltinamas užsnūdęs pilotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų