REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Visai netrukus, jau ateinantį penktadienį, TV3 televizija žada pradėti kalėdinį maratoną. „Užuot Kalėdų proga rengę kokius nors „baliukus“, nusprendėme sukurti masines, gražias, nemokamas šventes“, – antradienį sakė Gediminas Jaunius, prisidėjęs prie Kalėdų jausmo įkvėpimo visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį penktadienį, gruodžio 3-ąją, TV3 televizija kviečia į Kalėdų dvasios paskleidimo koncertą, kuris vyks prie prekybos ir pramogų centro „Ozas“. „Raginsime išplėsti gerumo ribas, – šypsojosi G. Jaunius. – Toks skatinimas vyksta per kiekvieną Adventą. Štai ir vakar bažnyčioje kunigas ragino padaryti kokį nors gerą darbą, mes taip pat skatinsime žmonių pasiryžimą, pasižadėjimą išplėsti savo gerumą.“

REKLAMA

Kalėdų dvasią skleisti žada ryškiausi televizijos veidai bei muzikinės žvaigždės: Violeta ir Vilius Tarasovai, Rūta Ščiogolevaitė, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, „69 Danguje“ merginos, YVA, Birutė Dambrauskaitė, Atlanta, „InCulto“, „Junior“ ir daugybė kitų atlikėjų. „Bandau įkalbėti „InCulto“ padainuoti kitaip nei jie dainuodavo visada, spyriojasi, bet gal pavyks“ – staigmenas žadėjo Rosita Čivilytė, atsakinga už koncerto muzikinę dalį.

REKLAMA
REKLAMA

„Nereikia ieškoti Kalėdų gerumo kažkur Afrikoje. Užtenka apsidairyti ir pamatyti, kas yra šalia“, – tikino G. Jaunius, siūlydamas visiems prisijungti prie akcijos ir suteikti esantiems šalia laimės.

Penktadienį rengiamas koncertas truks mažiau nei dvi valandas, tačiau organizatoriai tikisi, kad žmonių netrūks net ir tuo atveju, jei spaus šaltukas. „Kuo daugiau žmonių susiglaus pečiais, tuo bus šilčiau“, – juokavo jie.

Daugybę įspūdingų vaizdų, netikėtų sceninių sprendimų pažadėjo ir renginio kūrybos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis. Netrūks skraidynių ore, o pagrindinė scena atrodys tarsi po ūmios pūgos – visa užpustyta. „Beje, esame ypač laimingi, kad niekam iš mūsų nereikės vaidinti Kalėdų senelio, nes jį turėsime tikrą – į koncertą atvyks ir Kalėdų eglutę iškilmingai įžiebs lietuviškasis Kalėda“, – pasakojo Š. Kirdeikis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų