REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę Klaipėdoje pastatyta pagrindinė miesto Kalėdų eglė sujaukė uostamiesčio gyventojų šventinę nuotaiką. Nušiurusią žaliaskarę išvydę žmonės gūžčiojo pečiais – negi iš miestelėnų norėta pasityčioti.

REKLAMA
REKLAMA

Šventinė 18 metrų aukščio eglė į Klaipėdą atkeliavo iš Kretingos miškų urėdijos. Ją išrinko, atvežė ir pastatė Klaipėdos miesto savivaldybės skelbta konkursą laimėjusi bendrovė „Klaipėdos keliai".

REKLAMA

Kartu su išvežimu, šis šventinis malonumas miesto biudžetui kainuos 17 400 litų.

„Eglutė labai graži, aukšta. Stengėmės, ieškojome. Dabar nėra labai lengva išrinkti gražią didelę eglę", – išsijuosę gyrėsi Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos valdininkai, padėję kelininkams rinkti eglę.

Klerkais patikėjusius ir į Teatro aikštę žaliaskarės pasižiūrėti atskubėjusius miestiečius ji iš tiesų nustebino. Varganumu.

REKLAMA
REKLAMA

„Eglė siaubinga. Jos gležnos šakelės net papuošimo neatlaikys. Atrodo tarsi nuskriausta. Vargšė. Mačiau, kaip ją vežė, man net baisu pasidarė. Toks jausmas, kad iš sąvartyno paėmė", – negailėjo karčių žodžių klaipėdiečiai.

Paklaustas, kaip jam atrodo kalėdinė miesto eglė, uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius atsiduso: „Kukliai. Aš jos rinkime nedalyvavau. Tačiau manau, kad tikrai buvo galima rasti geresnę".

Eglė, lygiai taip pat, kaip ir per pastaruosius dvejus metus, bus pradėta puošti šią savaitę, o jos iškilmingas įžiebimas įvyks gruodžio 4 d.

Darius ČIUŽAUSKAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų