REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Netrukus vėl prasidės projektas „Chorų karai“, kuris pernai prie televizijos ekrano sutraukdavo daug muzikos mėgėjų. Lietuvos miestuose ir miesteliuose jau vyksta atrankos, kuriose gali dalyvauti visi norintys.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 28-ąją sostinės gyventojai tik gūsčiojo pečiais, semamiestyje prie naktinio klubo „Pabo Latino“ išvydę nusidriekusią ilgą žmonių eilę. Dideli ir maži muzikos entuziastai į atranką pradėjo rinktis gerokai anksčiau nei organizatoriai buvo skelbę ir vos minutės pasirodymui eilėse nusiteikė laukti po kelias valandas. Tiesa, mindžikuodami lauke, būsimi choristai laiko veltui neleido ir traukė dainas, kurios, beje, buvo apie atšiaurias oro salygas.

REKLAMA

Pasirodžius Vilniaus choro generolei Neringai Čereškevičienei minia kaip reikiant sujudo ir atranka prasidėjo. Pati N. Čereškevičienė į klausimą, koks pagrindinis vertinimo kriterijus, atsakė, kad svarbiausia šypsena ir noras dainuoti.

Tarp pretendentų į Vilniaus chorą buvo ir ilgą dainavimo patirtį turinčių vokalistų bei mėgėjų, kurie siekė visus nustebinti savo talentu. Į chorą pateko 16 dainininkų, bet pati N. Čereškevičienė užsiminė, kad puikiai pasirodžiusiems atrankoje, bet nepatekusiems į chorą, dar turės ypatingų pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų