REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nepakartojamos prancūzų dainininkės Mireille Mathieu koncertas tapo vienu reikšmingiausių Lietuvos kultūrinių įvykių šiemet. Lapkričio 26 dieną ji pirmą kartą koncertavo Vilniuje, „Pramogų arenoje“. Gyvai legendai pavyko ne tik suvirpinti lietuvių širdis, atlikus daugybę jau klasika tapusių dainų, bet ir nustebinti juos naujais kūriniais.

REKLAMA
REKLAMA

Į Mireille Mathieu koncertą susirinko pilna salė žmonių. Atlikėja atvyko į Vilnių iš Rygos, kur koncertavo lapkričio 25 dieną.

REKLAMA

Nepaisant garbaus amžiaus, 64-ių metų dainininkė vis dar trykšta energija, išlaiko moteriškumą ir dovanoja savo auditorijai plačią šypseną. Prancūzė scenoje pasirodė vilkėdama ilgą raudoną suknelę, kuri pabrėžė dainininkės elegantiškumą ir nepriekaištingą skonį. Koncertui įpusėjus dainininkė net sušoko tango, atlikdama dainą „Der Pariser Tango“. Kartu su savimi ji atsivežė orkestrą, kuris buvo toks pats ryškus, kaip ir pati Mireille.

REKLAMA
REKLAMA

Mireille Mathieu dainavo ne tik prancūziškai – susirinkusius gerbėjus ji džiugino angliškomis, ispaniškomis, vokiškomis ir kiniškai atliekamomis dainomis, taip pat rusiškai sudainavo visų pamėgtas dainas „Podmoskovnije večera“ ir „Oči černije“. M. Mathieu kūriniai – tai jausmų, aistros, atsidavimo ir meilės derinys.

Dainininkė bendravo su auditorija prancūziškai ir rusiškai, lietuviškai dėkojo už gėles ir aplodismentus. Abejingų prancūzų atlikėjai tikrai neliko – po kiekvienos dainos publika vis labiau įsijautė ir plojo vis audringiau, o pasirodymui pasibaigus, vietoj to, kad keliautų namo, visi suplūdo link scenos, norėdami padėkoti atlikėjai ir pamatyti ją iš arčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mireille Mathieu – nacionalinis prancūzų pasididžiavimas. Ji įrašė daugiau nei 1200 dainų, bendradarbiavo su tokiais muzikos dievais, kaip Placido Domingo, Tomu Jonesu ir Francu Sinatra. Muzikantė atlieka dainas devyniomis skirtingomis kalbomis ir yra viena ryškiausių estrados žvaigždžių pasaulyje. Šiemet ji atšventė 45-ąjį savo muzikinės karjeros jubiliejų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų