• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete pasirodė naujas, neformalus žurnalas Lietuvos moksleiviams – ,,id".

Spalvingas, interaktyvus „id“ – pirmasis tokio fomrato leidinys Lietuvoje, kuris skatins paauglių užimtumą, padės ieškoti ir atrasti save įvairiose srityse, motyvuos ir įkvėps kurti bei ieškoti tikrojo savo pašaukimo. Taigi žurnale ypač daug erdvės bus skirta moksleivių darbams.

REKLAMA
REKLAMA

,,Mintis apie žurnalą kilo, kai igą laiką dirbdamas su jaunimu pastebėjau, jog Lietuvoje šiuo metu nėra jokio neformalaus specializuoto leidinio moksleiviams. Juk tai - pats svarbiausias laikas jauno žmogaus gyvenime, kai kyla daugybė klausimų, idėjų ir svajonių", - pasakojo idėjos autorius Mindaugas Oželis.

REKLAMA

Kartą per mėnesį pasirodysiantis ,,id" pateiks daug aktualių naujienų, ne tik apie mokyklą bei mokytojus. Neformalaus leidinio tikslas – plėsti mokinių pasaulėžiūrą, pateikti kitokias, dažnai nutylimas tiesas, skatinti nebijoti būti savimi ir, žinoma, visuomet turėti savo nuomonę, kokia ji bebūtų.

Taip pat leidinyje bus pateikiama nemažai įkvepiančių pavyzdžių iš jaunimo gyvenimo, bei fantazijos nestokojančių straipsnių. ,,Kartu su moksleiviais kursime visiškai pozityvų, ironišką žurnalą. Tai juk „crazy" amžius, kuomet norisi realizuoti savo išprotėjusias idėjas", - šypsojosi Mindaugas.

„Crazyideas" komanda, kurianti žurnalą, patikino, jog kiekvienas moksleivis čia ras naudingą ir įdomią informaciją, o aktyviausi galės įsitraukti į daugybę ateityje vyksiančių, moksleiviams skirtų projektų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų