REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ford“ dairosi į stilingų ir nebrangių nišinių automobilių segmentą. Kompanijai neduoda ramybės tai, kad konkurentų iš Volfsburgo sukurtą „Scirocco“ gatvėse vis dar nulydi akimis.

REKLAMA
REKLAMA

„Volkswagen Sirocco“ nėra pardavimų pirmūnas, tačiau to tikėtis iš nišinio automobilio tikrai neverta. Jo kūrimas koncernui atsiėjo gana nebrangiai, žmonės į jį dairosi, o išskirtinumo ieškantys pirkėjai automobilį perka. Todėl „Ford“ irgi nusprendė pristatyti į šį rinkos segmentą nutaikytą automobilį. Tai bus tiesioginis „VW Scirocco“ konkurentas.

REKLAMA

„Ford“ jau netrukus, Detroito automobilių automobilių parodoje, pristatys savo sportišką kupe. „Ford“ dizaineriai tikina, kad juos šiam darbui įkvėpė jau pamirštas „Capri“ modelis. Tačiau šios sąsajos galimos nebent dėl tokių automobilių kainos segmento, bet ne dėl inžinerinės ar stilistinės koncepcijos.

Britų „Autoexpress“ užsimena, kad kupe bus gaminamas naudojant „Ford Focus“ platformą. Šiame automobilyje, kuris akis vilioja žemu stogu ir nuolaidžia galinių durelių linija, bus itin daug bendrybių su „papiktintu“ „Ford Focus ST“. Tikėtina, kad priekinius automobilio ratus suks dviejų litrų darbo tūrio 250 a.g. „EcoBoost“ šeimynos turbomotoras, kuris leistų įsibėgėti iki 100 km/h per nepilnas 6 sekundes. Leidinys „Autoexpress“ užsimena, kad po serijinio kupe debiuto turėtų pasirodyti ir versijos su taupesniais ir pigesniais varikliai.

Manoma, kad serijinis automobilis nuo konvejerio riedėti pradės jau 2012 metų pabaigoje.

Britų „Autoexpress“ užsimena, kad kupe bus gaminamas naudojant „Ford Focus“ platformą. autoexpress.co.uk iliustr.Britų „Autoexpress“ užsimena, kad kupe bus gaminamas naudojant „Ford Focus“ platformą. autoexpress.co.uk iliustr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų