REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį, lapkričio 22 d., „Kauno Akropolyje“ būriavosi gausus būrys žaliai-balta atributika pasipuošusių aistruolių ir paprastų smalsuolių. Čia buvo iškilmingai atidaryta oficiali Kauno „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvė. Šventiškame renginyje apsilankė ir trys žalgiriečiai: Paulius Jankūnas, Travisas Watsonas ir Marcusas Brownas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio pradžioje sveikinimo žodį tarė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas ir atributikos gamintojo ir platintojo „Copy1“ savininkas Egidijus Buika.  „Džiaugiamės, jog nuo šiol krepšinio aistruoliams neteks ieškoti kur ir kaip įsigyti mėgstamos komandos atributikos. Juk „Kauno Akropolis“ yra neabejotinai viena mėgstamiausių kauniečių vietų“, - kalbėjo P.Motiejūnas.

REKLAMA

Po įžanginio žodžio sekė didelio susidomėjimo sulaukusi viktorina. Čia kauniečiams teko atsakyti ne tik į klausimą, kuris žalgirietis naudingiausiai rungtyniavo praėjusiame Eurolygos sezone, tačiau ir prisiminti, kokiu taškų skirtumu legendinė Kauno komanda prieš daugiau nei dešimtmetį Eurolygos finale įveikė Bolonijos „Kinder“ ekipą. Visi teisingai atsakiusieji susilaukė prizų iš pačių žalgiriečių rankų.

Kulminaciją renginys pasiekė, kai krepšininkai kartu su „Copy1“ savininku E.Buika ir P.Motiejūnu draugiškai perkirpo simbolinę juostelę bei taip oficialiai atidarė komandos suvenyrų parduotuvę. Tačiau tai dar nebuvo pabaiga – pirmuosius pirkėjus aptarnavo P.Jankūnas, M.Brownas ir T.Watsonas, kurie kartu išdalino ir nemenką skaičių autografų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasibaigus oficialiai renginio daliai norintieji galėjo įsiamžinti su krepšininkais bendrose nuotraukose ar tiesiog palinkėti žaidėjams sėkmės.

„Kauno Akropolio“ antrame aukšte Karmelitų alėjoje įrengtoje Kauno klubo suvenyrų parduotuvėje krepšinio mėgėjai gali rasti pilną „Žalgirio“ suvenyrų asortimentą. Pradedant rašikliais ar puodeliais su komandos simbolika, baigiant šalikais ir marškinėliais. Vėliau čia bus galima įsigyti ir bilietų į rungtynes.

„Žalgirio“ suvenyrų parduotuvę įrengė oficialus „Žalgirio“ atributikos gamintojas ir platintojas „Copy1“. Čia bus prekiaujama pilnu „Žalgirio“ suvenyrų asortimentu, kuriame ir kitų oficialių atributikos gamintojų – įmonių „Audimas“ ir „Adikopas“ produkcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų