REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsirado du liudininkai, kurie greičiausiai matė beveik prieš savaitę be žinios dingusius sutuoktinius Leokadiją ir Osvaldą Dumbrius.

REKLAMA
REKLAMA

Poros ieškoma nuo praėjusio trečiadienio, kai į policiją kreipėsi jų sūnus Egidijus. Jis  pareigūnams apie tėvų dingimą pranešė po to, kai nuo tėvų gavo atsisveikinimo laišką, kuriame šie teigė nebepakeliantys greitųjų kreditų paskolų naštos ir nutarę atsisveikinti su šiuo pasauliu. Apskambinęs gimines jis įsitikino, kad tėvai tikrai prapuolė nežinia kur. Kad sutuoktiniai negrįžo nakvoti, dar pirmadienį pastebėjo ir su jais kartu gyvenantis giminaitis.

REKLAMA

Vis dėlto du asmenys matė du žmones, pagal požymius – greičiausiai L. ir O. Dumbrius, Burbiškių miške.  Vyras pastebėtas tą pačią dieną, kai tikriausiai išėjo iš namų, o jo žmona – diena vėliau.

Policija dvi dienas šukavo mišką, tačiau nei gyvų, nei mirusių sutuoktinių nerado.

Visgi liudininkas, matęs porą. Parodžius Dumbrių nuotrauką jis dar kartą patvirtino matęs būtent šiuos žmones. Vėliau atsirado ir moteris, kuri taip pat teigia pastebėjusi pradingėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Į paiešką apylinkėse policijos pareigūnai pasitelkė ir ugniagesiu gelbėtojus. Ketinama ieškoti ir vietovėse netoli pašto, iš kurio Dumbriai sūnui išsiuntė registruotą atsisveikinimo laišką, nes galbūt atlikę šį veiksmą niekur toli nebenukeliavo.

Nemažai mįslių užminė ir pačios poros dingimo aplinkybės. Nors porą spaudė nepritekliai ir skolos, tačiau jie nė karto neprašė pagalbos iš savo netoliese gyvenančio sūnaus. Taip pat moteris, anksčiau dirbusi valytoja ir neseniai praradusi darbą, nesikreipė dėl jai priklausančių pašalpų. Vyras buvo pensininkas.

Išeidami Dumbriai su savimi nepasiėmė jokių daiktų, tik pinigines. Dokumentus taip pat paliko namuose. Nors abiejų laiškai, sudėti į vieną voką ir išsiųsti sūnui, sudarė įspūdį, kad sutuoktiniai tvirtai apsisprendę žengti pražūtingą žingsnį, vis dar neatmetama galimybė, kad jie gali būti gyvi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų