• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sebastianui Vetteliui tapus jauniausiu  „Formulės-1“ pasaulio čempionu „Red Bull“ ekipa prizinių pinigų nepagailėjo netgi valytojams, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijoje esančios „Red Bull“ gamyklos valytojams taip pat nubyrėjo prizinių pinigų. Kiekvienas tvarką palaikantis darbuotojas gavo 12 tūkst. eurų dydžio premiją.

REKLAMA

S. Vettelio ir Marko Webberio inžinieriams skirtas didesnis kąsnis. Kiekvienas jų gauna iki 50 tūkst. eurų. Iš viso „Red Bull“ savo darbuotojams skyrė 6 mln. eurų. Iš jų 3 mln. eurų „nusėdo“ S. Vettelio banko sąskaitoje.

Iš kur tie pinigai? Už konstruktorių taurės čempionų titulą „Red Bull“ ekipai iš „Formulės-1“ boso Bernie Ecclestone,o aukso puodo buvo skirta 73 mln. eurų. Ši suma bus išmokama keturiomis dalimis.

Negana to, S. Vettelis mėgaujasi visais naujojo pasaulio čempiono malonumais. Vienas iš jų – naujos sutartys ir nauji milijonai. Vokietis pasirašė milijoninę sutartį su kompanija „Procter & Gamble“ ir nuo 2011 metų reklamuos šampūną „Head & Shoulders“. Teigiama, kad ir kiti gamintojai derasi su jaunuoju vokiečiu dėl reklamos sutarčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų