REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar esi ne kartą svajojęs, kad Mantas Petruškevičius aiktelėtų dėl tavo akinių nuo saulės, o Oksana Pikul šelmiškai pamerktų akį? Galbūt kada nors skaitydamas interviu pykai dėl „bukų“ klausimų? O gal tave „popsas užkniso juodai“? Jei bent kartą atsakei „taip“, turime tau šį tą neįtikėtino!

REKLAMA
REKLAMA

Moksleivi ir studente, Balsas.lt siūlo tau galimybę pabūti „žurnalisto kailyje“! Nemokamai apsilankyti geriausiuose vakarėliuose, pasimatyti su žvaigždėmis, pakviesti savo „dievukus“ pokalbiui, o galbūt viešai pasipiktinti švietimo sistema, kultūros politikos spragomis ar prasta renginio kokybe.

REKLAMA

Mūsų reikalavimai: ugnelės akyse, „pakinkyta“ lietuvių kalba ir noras mokytis! Jei sakai „taip“, prisijunk prie mūsų! Balsas.lt žada ne tik galimybę pabūti žurnalistu, bet ir matyti savo straipsnius naujienų portale, kiekvieną savaitę susitikti su savo bendraminčiais ir pasimokyti žurnalistikos paslapčių.

Įrodyk savo pasiryžimą atlikdamas vieną šių užduočių!

1. Parašyk rašinį (iki vieno puslapio, tradiciniu 12-to dydžio šriftu) viena iš trijų temų:

REKLAMA
REKLAMA

  • „Ką mačiau „Olialia“ mergaičių vakarėlio užkulisiuose?“

  • „Europos kultūros sostinė vėl Vilniuje – dabar pagal mane“

  • „Kodėl (ne)grįžčiau į mokyklą dirbti mokytoju“.


2. Arba sugalvok 30 klausimų, kuriais priverstum parausti Kariną Krysko, Jurijų Smoriginą arba patį Billą Gatesą (pasirink vieną iš trijų)!

3. Jei save išreiški nuotraukomis ir filmais, laukiame ir tavęs! Siųsk savo trumpą filmuką (iki 2 minučių) arba nuotraukomis įamžintą istoriją tema „Svarbiausia naujiena iš mano gyvenimo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat nepamiršk prisistatyti ir papasakoti šiek tiek daugiau apie save, savo pomėgius, laisvalaikį ir kasdienybę.

Užduočių laikas neribojamas, bet vietų skaičius ribotas. Tavo genialių darbų laukiame elektroniniu paštu [email protected]. Balsas.lt redakcija įsikūrusi Vilniuje, tačiau laukiame laiškų iš įvairiausių Lietuvos miestelių.

Siųsk ir sek naujienas!

P.S.: įspėjimas: žurnalistas – ne profesija, o diagnozė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų