REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš Abu Dabio lenktynių startą buvo nagrinėjama daug scenarijų, bet lenktynių finalas buvo nenuspėjamas. Sebastianas Vettelis iškovojo čempiono titulą, 2010 metų sezonas pasibaigė dviguba Red Bull Racing pergale.

REKLAMA
REKLAMA

Po finišo naujas pasaulio čempionas žurnalistams pareiškė, kad nežinojo apie titulą, kol nekirto finišo linijos ir neišgirdo šios naujienos iš lenktynių inžinieriaus.

REKLAMA

Sebastianas Vettelis, Red Bull Renault: „Tiesą sakant, aš nieko nežinojau, bet paskutiniuose ratuose man atrodė, kad inžinierius jaudinasi, todėl paklausiau, kokia priežastis. Žinojau, kad mano padėtis gera, bet kai jis pasakė „Viskas nuostabu!', nežinojau, ką jis turi omenyje. Sutelkiau dėmesį lenktynių finišui, o po to radijo ryšiu išgirdau, kad laimėjau titulą!

Tiesą sakant, neturėjau žodžių, nežinojau, ką reikia sakyti tokiais momentais. Tai neįtikėtina! Eidamas miegoti vis galvojau apie lenktynes, apie tai, kas gali atsitikti ir jutau, kad viskas pasibaigs gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Sezonas buvo įtemptas, mes pamatėme neįtikėtiną kovą ir jau neprisimenu, kiek kartų čempionate keitėsi lyderis. Kai kurie iškrisdavo iš kovos, po to sugrįždavo. Buvo nebaigtų lenktynių, buvo pakilimų ir kritimų – galėčiau parašyti knygą. Už mūsų nugaros ilgas ir sunkus sezonas, kuriame aš bandžiau nekreipti dėmesio į kritiką, sutelkiau dėmesį į darbą ir tai suveikė!

Kol kas nesijaučiu čempionu, turi praeiti šiek tiek laiko. Greičiausiai, kai eisiu miegoti, šis jausmas praeis, bet iki to momento jau prašvis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų