REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo nario mandato per apkaltą netekusiam krikščioniui Linui Karaliui neteks kulniuoti į darbo biržą. Netrukus jis turėtų pradėti dirbti parlamente.

REKLAMA
REKLAMA

Krikščionių partijos frakcijos seniūnas V. Žiemelis penktadienį „Lietuvos rytui" patvirtino, kad L. Karaliui pasiūlyta tapti frakcijos referentu puse etato.

REKLAMA

V. Žiemelis aiškino, jog toks sprendimas priimtas dėl to, kad frakcija privalo rūpintis savo žmonėmis: „Kita vertus, jis yra protingas, išmano Seimo darbą. Mums nereikės ieškoti žmogaus iš šalies".

Frakcijos referento pareiginė alga, atsižvelgiant į kategoriją, svyruoja nuo 2 tūkst. iki 2,7 tūkst. litų. Papildomai mokama už darbo stažą.

L. Karalius penktadienį džiaugėsi, jog kolegos jam ištiesė pagalbos ranką, tačiau leido suprasti, jog dar nėra galutinai apsisprendęs dėl išgirsto pasiūlymo: „Aš svarstau tokią galimybę. Tačiau man dar reikia susivokti, kas vyksta".

REKLAMA
REKLAMA

Prieš naują darbą L.Karalius linkęs šiek tiek pailsėti.

Buvęs parlamentaras taip pat norėtų kurį laiką likti Seimo viešbutyje Gedimino prospekte, kur iki šiol gyveno nemokamai, o jau nuo penktadienio už gyvenimą šiame viešbutyje moka pagal Vyriausybės nustatytus įkainius. „Mėnesį dar galiu tame bute gyventi. Manau, kad per tą laiką daug kas išsispręs", - sakė L. Karalius.

Balsas.lt primena, jog L. Karalius neteko mandato per apkaltą Seime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų