REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pietų Rusijos Krasnodaro regiono pareigūnai sulaikė keturis vyrus, įtariamus turtingo ūkininko ir dar 11 žmonių nužudymu, informuoja BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Aštuoni suaugusieji ir keturi vaikai buvo rasti mirtinai subadyti degančiame ūkininko gyvenamajame name.

REKLAMA

Masinė žmogžudystė, įvykdyta praėjusios savaitės ketvirtadienį, pašiurpino visą Rusiją.

Name buvo aptikti Serevero Ametovo ir jo giminaičių bei svečio, verslininko Vladimiro Mironenkos ir jo artimųjų lavonai. Pareigūnai aptiko ir ūkininko kaimynų palaikus bei užmuštą namus saugojusį šunį. Iš viso per tragediją nukentėjo penkių šeimų nariai.

Ketvirtadienį Rusijos prokurorai pranešė, kad sulaikyti trys įtariamieji žudikai: broliai Aleksejus ir Jevgenijus Gurovai ir Viačeslavas Skačedubas. Jų amžius svyruoja nuo 17 iki 24 metų. Skelbiama, kad visi trys vartoja narkotikus ir priklauso Kuščevskajos gyvenvietės, kur vyko tragedija, nusikaltėlių gaujai. Informacija apie ketvirtojo įtariamojo – šešiolikmečio Igorio Maidaniuko sulaikymą, paskelbta po kelių valandų.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau kaltintojai sakė, kad nusikaltimo motyvu galėjo būti „asmeninės sąskaitos su aukomis“.

Teigiama, kad jaunystėje pats nužudytasis ūkininkas buvo susijęs su nusikaltėlių grupuotėmis, tačiau „pradėjo naują gyvenimą“ sutikęs žmoną Galiną ir ėmęs ūkininkauti.

Rusijos žiniasklaida spėja, kad tikruoju nusikaltėlių taikiniu galėjo būti V. Mironenka, kuris anksčiau buvo maisto perdirbimo bendrovės Rostove prie Dono, kurioje dirbo beveik 3 tūkst. žmonių, finansų direktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų