REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koncerno „Fiat“ vadovybė paskelbė, kad netrukus „Maserati“ gamins prestižinį aukštos klasės visureigį. Tai būtų tiesioginis konkurentas tokiems automobiliams, kaip „Porsche Cayenne“, „BMW X6“ ar „Range Rover Sport“.

REKLAMA
REKLAMA

Greitų ir prestižinių itališkų automobilių gamintojai taip pat nori atsiriekti savo pyrago dalį iš rinkos segmento, kurį jau išbandė vokiečiai. Dabar tokius visureigius nėra gėda gaminti net ir tikrų tikriausių superautomobilių gamintojams. Juo labiau, kad tam yra puiki proga ir techninė bazė.

REKLAMA

Šiuo metu „Fiat“ valdo solidžią „Chrysler“ akcijų dalį, todėl visai nenuostabu, kad „Maserati“ visureigis bus gaminamas naudojant „Jeep Grand Cherokee“ platformą. Tai reikštų, kad jau iš „prigimties“ naujasis „Maserati“ pasižymės puikiomis charakteristikomis bekelėje. Tačiau italai, kaip ir dera, stengsis išmokyti savo visureigį sportiško elgesio. Į „Maserati“ visureigius turėtų būti montuojami iš dabartinių modelių žinomi 4,2 ir 4,7 litro darbo tūrio V8 tipo benzininiai 400-500 a.g. varikliai.

„Fiat“ vadovybė patvirtino, kad analogišką visureigį, naudojant tą pačią platformą, gamins ir „Alfa Romeo“. Jis būtų prieinamesnis ir komplektuojamas su silpnesniais motorais, nei „Maserati“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų