REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karstus gaminanti Lenkijos firma nusprendė pagyvinti savo verslą išleisdama... erotinį kalendorių su gražuolėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Užsakytas „Lindner“ firmos, kalendorius vaizduoja scenas iš tokių kultinių kino juostų, kaip „Pasiutę šunys“, „Krikštatėvis“ ir filmų apie agentą 007 Džeimsą Bondą.

REKLAMA

Visas jame publikuojamas nuotraukas vienija modeliai, prisidengę (ir tai ne visada) prabangiu apatiniu trikotažu, ir, suprantama, karstai.

Laidotuvių organizavimu užsiimančios kompanijos atstovas Bartekas Lindneris pareiškė, kad leidiniui „norėta suteikti holivudiško blizgesio, bet šiek tiek ir niūrumo“. Tačiau kalendorius, kuriam sutiko fotografuotis modeliai iš Didžiosios Britanijos, Vokietijos ir Lenkijos, sukėlė tikrą skandalą katalikiškomis tradicijomis garsėjančioje šalyje kaimynėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai šokiruoja ir yra tiesiog neskoninga, – pareiškė Bažnyčios atstovas Varšuvoje kunigaujantis Tadeušas Rybnikas. – Mirtyje nėra nieko seksualaus, be to, šiame kalendoriuje pateikiamos užuominos yra mažų mažiausiai keliančios nerimą.“

Tai, beje, ne pirmas kartas, kai „Lindner“ kompanija patenka į kritikos ugnį. Praėjusiais metais ji sukėlė panašų tautiečių pasipiktinimą išleidusi kalendorių su pusnuogėmis gražuolėmis, pozuojančiomis prie karstų. Tačiau firmos vadovybė dėl to pernelyg nesisieloja.

„Pernai mes pardavėme tris tūkstančius kalendoriaus kopijų, o šiemet tikimės parduoti dar daugiau“, – pareiškė B. Lindneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų