REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos prieš keletą dienų grįžusios iš JAV „Olialia pupytės“ pasidalijo įspūdžiais. „Pirmą kartą lankėmės tokioje tolimoje šalyje. Kelionė tiek pirmyn, tiek atgal buvo be galo varginanti ir ilga. Bet viskas atsipirko, kai išvydome milžinišką Čikagos miestą. Dangoraižiai ir jų gausa mus užbūrė. Ne mažiau sužavėjo ir tikras amerikietiškas Helovinas. Žmonės nesidrovi puoštis įvairiausiais keisčiausiais kostiumais – jie tikrąja to žodžio prasme leidžia pasireikšti fantazijai“, – pasakojo grupės merginos.

REKLAMA
REKLAMA

„Pupytės“ ne tik linksmai leido laiką, apžiūrėjo didingą miestą, ragavo vietinio maisto, apsipirko, bet ir pasimatė su draugais, kurie ten gyvena jau 10 metų.

„Susitikome ir su viena iš pirmųjų „Olialia“ mergaičių – Nerija Pociukoniene. Buvo smagu sužinoti, kad visiems ten puikiai sekasi“, – pasakojo trijulė. Gerai nusiteikusios merginos nusprendė nudžiuginti draugus ir ten gyvenančius Amerikos lietuvius savo koncertiniu pasirodymu. „Kai tik atvykome, mus priėmė labai šiltai ir draugiškai. Nelikome skolingos – Helovino šventinį vakarą kavinėje, kurioje renkasi daugiausia Amerikos lietuviai, atlikome kelias savo dainas. Publika tiesiog šėlo sulaukusi tokios mūsų dovanos“, – pasakojo kitą savaitę į Londoną keliausiančios merginos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų