• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol Alberto Contadoro byla skaičiuoja dar tik pirmą mėnesį, kitas ispanų čempionas, Alejandro Valverde, pusę metų bylinėjosi su Šveicarijos federaliniu tribunolu, kad... nebūtų išgirstas.

REKLAMA
REKLAMA

Ginčydamas š. m. gegužės 31 d. priimtą Sporto arbitrų tribunolo (TAS) nuosprendį diskvalifikuoti jį 2 metams, atimant visas pergales, iškovotas 2010 metais, Alejandro Valverde vis dar desperatiškai tikėjo galįs laimėti.

REKLAMA

Tačiau vieno stipriausių Ispanijos dviratininkų ir „Caisse d'Epargne“ lyderio kova su dviračių sporto sąžinės sargais baigėsi jo nenaudai.

Kaip tik vakar buvo atmestas paskutinis kreipimasis, kurį Alejandro Valverde pateikė Šveicarijos federaliniam tribunolui, ir „Vuelta a España 2009“ nugalėtojui neliks nieko kito kaip tik susitaikyti su jam priteistu „apsivalymu“ iki 2012 metų sausio 1 d.

Kaip pamenate, Ispanijos dviračių sporto federacija atsisakė pradėti tyrimą savo favoritui, Alejandro Valverde, kuris, kaip teigiama, buvo įsipainiojęs Puerto byloje (2006 m.), ir tuomet, UCI prašymu, „juodo darbo“ ėmėsi Tarptautinė antidopingo agentūra (AMA).

Pavydėtiną solidarumą ispanų dviratininkai demonstruoja ir sukompromituoto Alberto Contadoro atžvilgiu, kurį žiniasklaida užvertė šmeižiančio pobūdžio tekstais – nesant įrodymų tam, kuo jis yra kaltinamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų