REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kokie aitvarai turtus sunešė Kristinai Brazauskienei? Kaip iš tiesų vyko „Draugystės“ viešbučio privatizavimas ir kokį vaidmenį šioje skandalingoje istorijoje atliko pats Prezidentas?

REKLAMA
REKLAMA

„Algirdas visuomet stengdavosi padėti tiems jo aplinkos žmonėms, kuriais jis pasitikėjo. Nors tuo pačiu suvokė, kad tai, ką daro – labai rizikinga“, – teigia buvęs artimas mirusio Prezidento bičiulis Jurgis Vilemas.

REKLAMA

Iš privatizuoto „Draugystės“ viešbučio gaunamos pajamos turėjo šeimai garantuoti ramų, sotų ir saugų gyvenimą. Tačiau ramybė pradingo teisėsaugai pradėjus plataus masto tyrimą, kokiu būdu buvęs prestižinis Vilniaus viešbutis atsidūrė Kristinos Brazauskienės ir jos buvusios šeimos narių rankose.

„Visą laiką jaučiausi skolinga savo buvusiai šeimai, nes aš ją palikau“, – šiandien įtikinėja Kristina Brazauskienė, į viešbučio verslą įsisukusi kartu su savo sūnumi Ernestu ir buvusiu vyru Antanu.

REKLAMA
REKLAMA

Iš buvusio K. Brazauskienės vyro Antano Butrimo apklausos prokuratūroje: „Mano buvusi žmona Kristina yra uždaras ir savarankiškas žmogus. Ji manęs apie savo ketinimus neinformuodavo, apie darbą nepasakodavo. Todėl aš ir negaliu tiksliai pasakyti, nei kiek ji turėjo akcijų, nei kokiu būdu ir iš ko jas supirko.“

Kaip atsitiko, kad net ir gyvendamas po vienu stogu su Kristina, A. Butrimas nežinojo, kuo užsiima jo žmonelė? Kaip atsitiko, kad akcijas pirko visi šeimos nariai, tačiau tikrosios tiesos neva nežinojo nė vienas? Kur baigiasi melas ir prasideda nusikaltimas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Manau, jog galėjo būti ir tam tikras verslo planas, apie kurio egzistavimą Prezidentas nenutuokė“, – susipažinęs su laidos kūrėjų surinkta medžiaga teigia Seimo narys, teisininkas R. Žemaitaitis.

„Abipus sienos“ akiratyje – ne tik „Draugystės“ viešbučio privatizavimo byla, bet ir praėjusį savaitgalį savo gimtadienį atšventusios pirmosios Prezidento žmonos Julijos gyvenimas.

Išskirtinė „Abipus sienos“ – antradienį 19.40 tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų