REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagrindinio Kauno pedofilijos bylos įtariamojo Drąsiaus Kedžio duktes globos klausimą svarsčiusi komisija neturėjo jokių priekaištų jos globėjai Neringai Venckienei.

REKLAMA
REKLAMA

D. Kedžio dukra ir toliau liks Venckų namuose, kur ir gyvena. Posėdžiai dėl D. Kedžio dukters globos yra rengiami kas pusmetį, tačiau šįkart buvo surengtas ankščiau.

REKLAMA

Pasiekus tokiai žiniai, D. Kedžio dukters senelė Laimutė Kedienė portalui Balsas.lt sakė, kad biologinė mergaitės motina Laimutė Stankūnaitė pastaruoju metu yra parašiusi daugybę skundų įvairiausioms šalies instancijoms.

Valstybės akylai saugoma L. Stankūnaitė savo prašymais, anot L. Kedienės, kreipėsi netgi į prezidentūrą.

„Ji (L. Stankūnaitė, - red. past.) kaip ir anksčiau globos klausimą svarsčiusiai komisijai aiškino, kad, mes, mergaitės neprižiūrime. Ji teigė, kad kaskart į susitikimus atvežta mergaitė jai atrodo apleista, ligota ir panašiai.

REKLAMA
REKLAMA

Ypač daug Stankūnaitė turėjo pretenzijų dėl neva nesveikos mergaitės odos. Dėl to ji yra parašiusi keliasdešimt skundų... Tačiau mergaitė yra sveikutėlė. Mes kreipėmės į medikus, šie atsakė, kad jai viskas gerai. Tik pareiškė, kad mažiau ji valgytų taip mėgiamą šokoladą, nes tada jos veido oda išvis bus ideali“, - pasakojo L. Kedienė.

Moteris stebisi, kad kaskart po susitikimų su L. Stankūnaitė mergaitė sugrįžta aprengta netinkamo dydžio drabužiais.

„Vieną kartą ji sugrįžta apmauta per didelėmis kelnėmis, o paskui jau pernelyg mažomis. Pastebėjome, kad mergaitė po susitikimų sugrįžta smarkiai susinervinusi, kažkuo nepatinka. Matyt, Stankūnaitė jai kažką prišneka. Ir kodėl Stankūnaitė taip elgiasi, neturiu supratimo“, - traukė pečiais mergaitės senelė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot L. Kedienės, panašu, kad L. Stankūnaitė savo nepaaiškinamu elgesiu žada kovoti iki galo.

„Jos tikslas aiškus – ji tikisi švari išeiti. Bet Panevėžio miesto teisėjų elgesys kaskart stebina. Todėl sunku pasakyti, prognozuoti, kokia bus šios istorijos pabaiga“, - sakė L. Kedienė.

Mįslingomis aplinkybėmis mirusio D. Kedžio motina portalui Balsas.lt teigė, kad per Vėlines – mirusiųjų atminimui skirtą dieną – specialių mišių bažnyčioje užsakyti neketina.

„Mus maloniai nustebino, kad kunigas Alfonsas Bulota (buvęs karo kapelionas, - red. past.) dėl Drąsiaus atminimo vykdo nuostabią misiją - kiekvieną mėnesio 24 dieną, 12 valandą Vilijampolės koplytėlėje laiko mišias. Į jas gali atvykti visi norintys. Mes taip pat jose dalyvaujame“, - kalbėjo L. Kedienė.

REKLAMA

Patys Kedžiai išskirtinį paminėjimą žada surengti ateinančių metų balandį, kai bus minimos D. Kedžio mirties metinės.

Tuo metu Šlienavos gyvenvietėje esančioje vietoje – ant Kauno marių kranto, kur buvo aptiktas negyvas D. Kedys, artimieji tikisi surengti įspūdingo Drąsiaus atminimui skirto paminklo atidengimo ceremoniją.

Atversti pedofilijos bylą trukdo kuriozai

Pedofilijos bylos eiga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų