REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per pirmąją Monake vykusią „iGaming Awards“ apdovanojimų ceremoniją pasaulyje pirmaujanti interneto lošimų įmonė „bwin“ iškovojo tris apdovanojimus: Geriausias 2010 m. interneto lošimų operatorius, Geriausias interneto sporto lažybų operatorius ir Geriausias mobiliųjų lažybų ir mobiliųjų žaidimų operatorius, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš „bwin“ vadovų Norbertas Teufelbergeras komentavo: „Mes didžiuojamės iškovoję tris apdovanojimus. Tai įrodo, kad bwin žaidimų ir lažybų pasiūla internete ir mobiliuosiuose telefonuose padarė didelį įspūdį žaidėjams ir rinkos ekspertams“.

REKLAMA

„iGaming Awards“ apdovanojimai buvo suteikti 8 skirtingose kategorijose. „bwin“ buvo nominuota trijose kategorijose ir visose trijose nugalėjo. Lošimų ekspertai, žurnalistai, IGAMagazine.com ir RueDesJoueurs.com platformų naudotojai pretendentus vertino pagal šiuos kriterijus: operatoriaus reputacija, registravimosi procesas jo svetainėje, praktiškumas, papildomi prizai, vaizdas ir pojūtis, grafika, navigacija, parama naudotojams ir lojalumo programa bei pinigų pervedimo ir išėmimo sąlygos.

REKLAMA
REKLAMA

Apie „bwin“

„bwin“ grupė turi daugiau nei 20 milijonų registruotų vartotojų daugiau nei 25 pagrindinėse rinkose. Skirtingose platformose grupė siūlo sporto lažybas, pokerį, kazino žaidimus, laimės ir įgūdžių žaidimus bei įvairių sporto renginių, tokių kaip Vokietijos futbolo lyga, garso ir vaizdo transliacijas.

Kontroliuojančiosios bendrovės bwin Interactive Entertainment, AG, akcijomis prekiaujama Vienos akcijų biržoje (ID kodas BWIN, Reuters ID kodas BWIN.VI). Ji savo pavaldžiosioms įmonėms ir susijusioms kompanijoms teikia įvairias paslaugas, tokias kaip programinės įrangos kūrimas, rinkodara, komunikacija, žmogiškieji ištekliai ir finansai. Pagrindinis bwin grupės verslas vykdomas per pavaldžiąsias ir susijusias įmones pagal licencijas (pvz., Vokietijoje, Italijoje ir Gibraltare). Daugiau informacijos apie kompaniją rasite investuotojų ryšių svetainėje www.bwin.org.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų