REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi, išsiilgę gero humoro dozės, ketvirtadienio vakarą susirinko į Vilniaus kino centrą „Forum Cinemas Vingis" - ten buvo iškilmingai atidarytas antrasis „Viasat" kino komedijų festivalis. Gerą nuotaiką renginyje palaikė ne tik atidarymo filmas, bet ir parodijų laidos „Dar pažiūrėsim..." komandos improvizacija.

REKLAMA
REKLAMA

Antrojo „Viasat" komedijų festivalio svečius renginyje pasveikino festivalio direktorius Algirdas Ramaška. „Norime parodyti, kad lietuviai juokiasi ne tik tuomet, kai kaimynui yra blogai, bet ir tada, kai jam yra gerai", - sakė renginio vadovas.

REKLAMA

Atidarymo šventės vairas buvo patikėtas aktoriui Giedriui Savickui. „Festivalis vyksta jau antrą kartą, vadinasi, pirmas buvo visai pavykęs. Juokas yra puikus vaistas nuo visų ligų, be šalutinio poveikio, tad linkiu jums kuo daugiau šypsotis", - susirinkusius svečius sveikino aktorius. Nedaugžodžiaudamas jis trumpai pristatė festivalio programą, o tarti pabaigos žodžio sau į kompaniją pasikvietė laidos „Dar pažiūrėsim..." kolegas aktorius Kirilą Glušajevą ir Audrių Bružą. Jiedu, pasiskelbę, kad vaidino britų komedijoje, kuri tą vakarą ir buvo parodyta žiūrovams, bandė pasakoti savo įspūdžius iš filmavimo aikštelės. Galiausiai paaiškėjo, kad po nesėkmingo montažo lietuvių kino filme išvis neliko. Po tokios improvizacijos aktorių trijulė žiūrovams palinkėjo gero filmo ir nuotaikingo viso festivalio.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgiau nei savaitę truksiantį komedijų festivalį pradėjo britų filmas „Pataikyk kulką į mane". Tai vienas iš dviejų britų kino filmų, pasirodysiančių šiųmečiame „Viasat" kino komedijų festivalyje. Kadangi praėjusiais metais festivalio organizatoriai įsitikino, kad lietuviai nelabai suprato Azijos šalių humoro, šiemet daugiausiai dėmesio skirta prancūzų ir britų filmams.

Be jų žiūrovai galės susipažinti su bulgarų humoru ir viena amerikiečių komedija. Neapsisprendusiems, kokios šalies humoras priimtiniausias, bus pasiūlytas trumpametražių filmų vakaras. Jame bus parodyta 10 įvairių pasaulio šalių filmų, sukurtų per praėjusį dešimtmetį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuviško humoro gerbėjus „Viasat" kino komedijų festivalis pakvies į specialų naktinį renginį. Tai bus naktis, dedikuota humoristinei televizijos laidai „Dar pažiūrėsim...". Jos metu žiūrovai turės galimybę pamatyti ne tik geriausių laidų siužetus, bet ir nepavykusius kadrus ir net žvilgtelėti į naujausias, dar nematytas laidas.

Vilniuje komedijų festivalis truks iki spalio 21 d. Spalio 22 d. renginys persikels į Kauną, spalio 23 d. - į Klaipėdą.

Agnė VAITASIŪTĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų