• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis NBA krepšininkas Michaelas Jordanas su „Chicago Bulls“ klubu laimėjo šešis NBA čempiono titulus, tačiau „USA Today“ tikino, kad jo sėkmė esant dabartinėms lygos taisyklėms būtų buvus dar didesnė, rašo ESPN.

REKLAMA
REKLAMA

„Žaidimas dabar ne toks fiziškai kietas, o ir taisyklės pasikeitė, – pristatydamas kompiuterinį video žaidimą „NBA 2K11“ kalbėjo M. Jordanas. – Esant dabartinėms taisyklėms esu tikras, kad dėl pražangų limito greitai sėsčiau ant atsarginių suolo arba itin dažnai stočiau prie baudų metimo linijos ir pelnyčiau 100 taškų.“

REKLAMA

M. Jordanas per rungtynes vidutiniškai pelnė 30,1 taško ir atkovojo 6,2 kamuolio. Iš viso jis NBA aikštėse praleido 15 sezonų.

Dažnai M. Jordanas lyginamas su „Los Angeles Lakers“ žvaigžde Kobe Bryantu, kuris praėjusį sezoną laimėjo savo penktą NBA čempiono titulą. Kaip Oro Karalius vertina jo žaidimą?

„Sunku pasakyti. Manau jis visuomet būtų kažkur tarp geriausių savo laiko žaidėjų. Kur jis būtų, jeigu kalbėtume apie žaidėjo poziciją? Jeigu kalbėtume apie gynėjus, sakyčiau jis turėtų būti tarp dešimties geriausiųjų“, – tvirtino M. Jordanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų