REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupė „Liūdni slibinai“ praėjusį savaitgalį Vilniuje šventė savo dviejų metų gimtadienį ir pristatinėjo sostinei debiutinį „Albumą, Raginantį Tautą“. Šmaikštieji aktoriai nepagailėjo energijos ir įspūdingų sceninių sprendimų gausa stebino tiek pirmą kartą juos matančius, tiek „ilgaamžius“ gerbėjus. Teatrališkieji muzikantai tęsia savo gimtadienio bei debiutinio albumo pristatymo maratoną ir jau šią savaitę ketina atvežti euforijos emocijas į Klaipėdą ir Druskininkus.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje, „New York“ klube vykusiame koncerte šventinę nuotaiką scenoje kūrė ne tik trys grupės nariai ir pora užnugaryje stovinčių profesionalių muzikantų, bet ir choras „Sounds in G“, vienam vakarui pervadintas į „Liūdnąjį G“, tūba grojantis Mindaugas Rarivanas, folkloro ansamblis „Liūdna pažiūrėti“ ir šiuolaikinio šokio kompanija „Sad naked boys“. Publika džiaugsmingai priėmė naujovių įsiliejimą į „Liūdnų slibinų“ programą ir liko ypatingai sužavėta pagal fonogramą atlikta daina pagal Dominyko Vaitiekūno vaikystėje kurtą lyriką. Pasirodymo metu buvo parodijuojama „žvaigždžių duetų“ ir Eurovizijos kultūros.

REKLAMA

Keletą akimirkų pasirodymo metu grupės „smegenys“ Vaidas Kublinskas buvo sustingdytas laike. Tas trumpas momentas tapo galimybe mažajam grupės nariui Dominykui su „Liūdnuoju G“ užnugaryje traukti už širdies griebiančią „I believe I can fly“, pademonstuojant vakolinius savo sugebėjimus.

„Liūdni slibinai“ gimtadieninio pasirodymo metu supažindino klausytojus su naujomis dainomis. Scenoje į pagalbą buvo pasitelkti ir siurblys, ir energingai šokantis Kalėdų senelis. „Ieškodami naujų ir  vis kitokių tautos „raginimo“ būdų mes, kaip grupė, kaip žmonės ir kaip piliečiai – augame. O kartu su mumis auga ir Lietuva“, – mintimis po koncerto dalijosi Vaidas Kublinskas.

Grupė „Liūdni slibinai“ šiemet gimtadienį švenčia dešimtyje miestų, kuriuose pristato ir debiutinį savo „Albumą, Raginantį Tautą“. Jau ketvirtadienį jaunieji aktoriai trauks į Klaipėdą, kur 18val. Koncertų salėje žada nepamirštamą reginį pajūrio gyventojams ir svečiams. Iškart po to, spalio 9 d. jie išvyks į Druskininkus, kur 21val. klube „Soho“ kviečia prisijungti prie liūdnojo, nors ir gimtadieninio, Tautos raginimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų