REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kada žmogus gražus? Kai gamta apdovanoja jį simpatiškais veido bruožais, ar gebėjimu to nesureikšminti? O gal gražus žmogus yra tas, kuris gražus visa savo esybe, charakterio ypatumais, sugebėjimu pasijuokti iš savęs, gal net maištauti?

REKLAMA
REKLAMA

Spalio mėnesio „Gala“ viršelyje – šeima, kuri juokiasi. „Rimas gražus už mus abu, tik jo nosis storoka ir dantys kaip bebro!“ – Agnė Gintalaitė ir Rimas Valeikis moka linksmai pasišaipyti iš staiga užgriuvusio populiarumo.

REKLAMA

Nuoširdus interviu su dainininke Rūta Ščiogolevaite, kuri po skyrybų su šokėju Deivydu Meškausku intensyviai dirba ir mokosi, aiškiai suvokdama, kad ateityje laukia daug šviesių akimirkų.

Žavi moteris, šiuo metu dirbanti...močiute. Liucija Baškauskaitė geriausiai pažįstama kaip pirmosios nepriklausomos Lietuvos televizijos įkūrėja spinduliuoja pilnatvę ir gyvena mažosios anūkės Vitalijos ritmu.

„Lietuviškos grožybės“ – „Mis Lietuva 2010“ Gritės Maruškevičiūtės įspūdingų suknelių paradas. Specialiai „Galai“ gražuolė atvėrė lagaminus ir parodė, kokie daiktai primins jai namus, kokiais apdarais ji dabinsis visą spalį Kinijoje vyksiančiame pasaulio gražuolių konkurse.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikantas, teatro ir kino aktorius Andrius Mamontovas ką tik suvaidino pagrindinį vaidmenį filme „Amaya“ ir dar kartą įrodė: gyvenime svarbiau asmenybė, o ne diplomai. Apie tai ir ne tik – interviu su Andriumi.

Taip pat šiame „Galos“ numeryje rasite išskirtinį interviu su Michaeliu Douglasu apie netikėtai jį užklupusią klastingą ligą. Šokiruojama diagnozė vėžys jo nepalaužė. Tai – žmonos Catherine Zetos-Jones nuopelnas.

Kiekvienam – savo. Po skyrybų praėjo trys mėnesiai, o Sandra Bullock ir Jesse Jamesas iš meilės skrajoja padebesiais: ji dievina sūnelį Louis, jis – tatuiruočių meistrę Kat Von D. Tuo tarpu naujojo Kate Holmse filmo „Romantikai“ premjeroje net pozuodamas fotografams Tomas Cruise'as žmonai į ausį šnabžda švelnius žodelius. Stalo žaidimai su Tomu, perukų šukavimas su Suri: Kate pasakoja „Galai“ apie savo šeimos kasdienybę straipsnyje „Myluotis geriau nei mylėtis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Stiliaus guru“ šį kartą komentuoja „Mados nakties“ vakaro svečių stilių. Kaip pasipuošė pramogų pasaulio elitas? Ekspertė Irina Mataru tiesiai iš Milano skelbia nuosprendį.

Bet tai toli gražu ne viskas. Kaip visada GALA pristato karščiausias mados ir grožio naujienas, parfumerijos stebuklus. Šiame numeryje išvysite ir žurnalo „Ieva“ 20 – ojo jubiliejaus šventines akimirkas. Pasinerkite į spalvingą žvaigždžių gyvenimą, dirstelėkite į jų pramogas bei išvyskite pačių įdomiausių renginių akimirkas.

Prenumeruoti internetu – patogu! Norėdami prenumeruoti žurnalą, spauskite čia!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų